yASAK, EMEĞE SAYGISIZLIK YAPIYORDU.Olay neydi?
Netflix bugu diyor korsan site reklamı yapıyor, uyaran kişilere de zaten başka hesaplarim var diye alaycı üslupla konuşuyor ben dahil sonrasında onlarda banlanir vs dedim VPN ile giriyorum falan dedi sonuç buOlay neydi?
ilgili admin'lere teşekkürler, aynı bildirimi ben de aldım.
Dostum rica etsem CAPSLOCK'u kapatabilir misin?yASAK, EMEĞE SAYGISIZLIK YAPIYORDU.
evet.Dostum rica etsem CAPSLOCK'u kapatabilir misin?
Ohh iyi olmuş. Moderatörlerimiz gerçekten çok başarılı.Netflix bugu diyor korsan site reklamı yapıyor, uyaran kişilere de zaten başka hesaplarim var diye alaycı üslupla konuşuyor ben dahil sonrasında onlarda banlanir vs dedim VPN ile giriyorum falan dedi sonuç bu![]()
bir tane arkadaş kurallara aykırı 3 şey yaptı ve inadını sürdürdü saygısızlık etti bu hesabı banlasınlar başka hesaplarım var vpn ile fln girerim dedi kısacası saygısızlık etti kuralları çiğnediOlay neydi?
Yukarıda açıklamıştım ama olsunbir tane arkadaş kurallara aykırı 3 şey yaptı ve inadını sürdürdü saygısızlık etti bu hesabı banlasınlar başka hesaplarım var vpn ile fln girerim dedi kısacası saygısızlık etti kuralları çiğnedi
görmemiştir dostum ben yazarken çoktan yazılmış olduğunu görmedim sorryYukarıda açıklamıştım ama olsun![]()