Neler Yeni

D.A. Forum Hangi Sandalyeyi Kullanıyor ?

Fatih Sultan Terim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,657
İsim
Oozdmrsm
Selamlar.
Malumunuz oyuncu koltukları çok pahalı durumda, herkes karşılayamıyor. Hayır ben oyuncu koltuğu kullanmam ergonomik ofis sandalyesi alacağım derseniz işiniz daha zor çünkü bulması daha zor ve pahalı.
Yok ben onu da geçtim sıradan bir ofis sandalyesi bakıyorum dediğinizde ise sizi alışveriş sitelerinde 3-3.5 oy almış ürünler manasız fiyatlarıyla sizi karşılayacak.

Bildiğiniz fiyat performans ofis sandalyesi var mı ? Siz ne kullanıyorsunuz. Fotoğraf paylaşırsanız daha faydalı olur. Farklı sandalyeleri (ofis olmayan) çeşitli minder gibi malzemelerle daha rahat hale varsa çok merak ediyorum.
1680564445345.jpeg

bundan iyisi mezarda. İster bağdaş kur, istersen uzan dünyanın en rahat sandalyesidir. İstersen üstünde yat. Pahalı yataklara tek atar

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,347
İsim
Diyarhan
Kırmızı olanı.
images.jpeg

uomerlutfi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,138
İsim
Ömer Lütfi Ülker
İlgilendiği Kategoriler
bilgisyaarlar - bilgisayar bileşenleri
Instagram
instagram.com/omerlutfiulker
Selamlar.
Malumunuz oyuncu koltukları çok pahalı durumda, herkes karşılayamıyor. Hayır ben oyuncu koltuğu kullanmam ergonomik ofis sandalyesi alacağım derseniz işiniz daha zor çünkü bulması daha zor ve pahalı.
Yok ben onu da geçtim sıradan bir ofis sandalyesi bakıyorum dediğinizde ise sizi alışveriş sitelerinde 3-3.5 oy almış ürünler manasız fiyatlarıyla sizi karşılayacak.

Bildiğiniz fiyat performans ofis sandalyesi var mı ? Siz ne kullanıyorsunuz. Fotoğraf paylaşırsanız daha faydalı olur. Farklı sandalyeleri (ofis olmayan) çeşitli minder gibi malzemelerle daha rahat hale varsa çok merak ediyorum.
DxRacer Prince kullanıyorum

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,382
İsim
Kürşat

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,347
İsim
Diyarhan

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,382
İsim
Kürşat

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,347
İsim
Diyarhan
Bunu kim satıyor manifaturacıda mı olur nerde olur bilemedim :D Evdeki minderim pek rahat değil gibi.
Vallahi bilmiyorum sünger anaokulundan beri var bu sandalye eve nasıl girdi onu da hatırlamıyorum. Züccaciye veya mobilyacıda olur.

Top Bottom