Neler Yeni

Yardım D.A monitör bu hafta ne zaman?

Kaç k indrim gelir

• 3k altı

Oylar: 11 35.5%
  • 3k

Oylar: 4 12.9%
  • 4k

Oylar: 8 25.8%
  • 5k

Oylar: 8 25.8%

• Oy kullanan toplam üye
    31

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Güzel monitör hayırlı olsun kaca aldın
Forumdan bir hocamız prime indirimlerinde 4000'e almış bana 4800'e verdi iki noktada ölü pixel ve panel çerçevesinde biraz açıklık var bugün LG servislerine götürüp durumu anlstacağım verecekleri belge ile amazondan sıfırı ile değişim isteyeceğim bu fiyata çok iyi gerçekten

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,136
İsim
Ömer

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,392
İsim
Emre Yılmaz
Forumdan bir hocamız prime indirimlerinde 4000'e almış bana 4800'e verdi iki noktada ölü pixel ve panel çerçevesinde biraz açıklık var bugün LG servislerine götürüp durumu anlstacağım verecekleri belge ile amazondan sıfırı ile değişim isteyeceğim bu fiyata çok iyi gerçekten
Aynen hocam gerçekten çok iyi fiyat. İndirimli DA monitörü böyle bir fiyata gelmez bence

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,392
İsim
Emre Yılmaz
abdullah abinin ne yapacağı belli olmaz
Çok güzel indirim yapınca onu da alamıyoruz zaten. Ama bu arkadaşın aldığı monitör fiyatına göre çok iyi. Abdullah abi yarı fiyatına verse alamadıktan sonra bir işe yaramaz

Asklepios

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Bedri Taha CAN
Çok güzel indirim yapınca onu da alamıyoruz zaten. Ama bu arkadaşın aldığı monitör fiyatına göre çok iyi. Abdullah abi yarı fiyatına verse alamadıktan sonra bir işe yaramaz
balla bende geçen pc aldım monitör bakıyordum abdullah abinin st yi gördüm beklemedeyim

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Aynen hocam gerçekten çok iyi fiyat. İndirimli DA monitörü böyle bir fiyata gelmez bence
Hayırlısı hocam bakalım ihtiyacı olanlara sağlam şekilde ulaşsında hazır sistemlerde malûm firmalar bol bol arızalı parça gönderebiliyor monitörde böyle bir sorun olmaz umarım

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
İnşallah bende monitör aldığım zamanlarda böyle şeyler olur şuan almam gereken şey ekran kartı :D

Top Bottom