Neler Yeni

D.A2 SDD Yazma Hızı Düşme Nedeni?

TeacherZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Z
Son düzenleme:

TeacherZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Z
Hocam sağlığın bayağı hızlı düşmüş.
SSD de ateş ediyor 76 derece ne? :D
@Looper baksana.
Düne kadar sorun yoktu. İçini açıp temizliğini yaptım yerine koydum baktım böyle. Sonra bir ara baktım ki oyun kayıtları dosyası 270 gb olmuş hepsini temizledim ama durum hala aynı.

Bu arada şimdi 51 derece gösteriyor.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
RX 590 daha serin.

Looper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,839
İsim
Ege
BIOS Sürümü
017.001.000.068
Sürücü Sürümü
19.50.19.19-200228a-352920C-Asus
Bu değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

1598713760295.png

Bunu soruyorum.

Ekler

• 1598713753077.png
    1598713753077.png
    15.1 KB · Hit: 45

TeacherZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Z

Ekler

• sürücü.png
    sürücü.png
    91.3 KB · Hit: 66

Dearreis

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Ahmet Yavaş
Forumda bas bas bağırıyoruz ocz ve kioxia sıkıntılı diye ama dinlemiyorsunuz 100 lira ucuz olsun diyorsunuz 2 sene sonra çöp oluyor yenisini alıyorsunuz bi ton para verip , bu tarz konuları görünce sinirlenmemek elde değil

TeacherZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Z
Forumda bas bas bağırıyoruz ocz ve kioxia sıkıntılı diye ama dinlemiyorsunuz 100 lira ucuz olsun diyorsunuz 2 sene sonra çöp oluyor yenisini alıyorsunuz bi ton para verip , bu tarz konuları görünce sinirlenmemek elde değil
Kardeşim sadece merak ettiğim için sordum sinirlenecek bir durum yok. Ayrıca normal haline döndü şu an. Sinirlenip insanların moralini bozmaya gerek yok, insanlar parayı kolay elde etmiyor, zar zor bir şeyler biriktirip alıyor ve bazen kötünün iyisini almaya mecbur kalıyor.

sıkıntılı olduğunu bildiğim halde almak durumundaydım. ayrıca SDD bozuldu bu nasıl SSD yazıklar olsun vs vs. yaygara koparmadım sadece daha tecrübeli arkadaşlardan fikir aldım. En son da kendi yöntemlerimle düzelttim. Alırken zaten SSD'nin sıkıntılı olduğunu araştırmış okumuştum ancak hava soğutma tercihi yapmak zorunda olduğum için SSD'yi idare ettiği yere kadar götürürüm dedim. Olayları insanları anlamadan, dinlemeden direk yorum yapmak zarar verir, incitir dikkat et o yüzden kimseyi incitmeye hakkın yok. Ben incindiğim için değil başkalarına da aynı tepkiyi verme diye yazıyorum.
YAZIK!!!!!

Yapabileceğin bir şey yok, SSD sıkıntılı.
@Yasin Çelik bunu da ekle istersen. :D
Hocam anladığım kadarıyla birden bire aşırı yük bindiği için böyle bir sorun aniden karşıma çıktı. SSD üzerindeki aşırı dosya boyutunu temizleyip, ufak tefek temizlik işlemleri ile eski haline döndü zannediyorum. Son attığım resimde görüldüğü gibi performansı yavaş yavaş arttı.

Sebebi şu zannediyorum, diğer arkadaşlara yardımcı olur düşüncesiyle yazıyorum: Oyun esnasında kayıt alan birisiyim ve farkında olmadan kayıt dosyaları önceden alınmış kayıtlarla beraber 300GB'lık bir boyuta ulaşmış. Ayrıca oynamadığım oyunlarımın boyutu da yaklaşık olarak 100GB'lık bir boyuta yaklaşmıştı. Bu doluluğa rağmen fark etmediğim için sabahtan beri kayıt işlemlerine devam ediyordum :D Bahsettiğim dosyaları temizledikten sonra performans yavaş yavaş artış gösterdi ve şu an takılma hissi gitti. Ekteki testte görüldüğü durumda:

@Abdullah Hacıgül 'e sistemlerinden dolayı tekrar teşekkür ediyor ve yolumuza devam ediyoruz :D

Ekler

• SSD SON TEST.png
    SSD SON TEST.png
    23.5 KB · Hit: 61
  • SSD SON TEST.png
    SSD SON TEST.png
    23.5 KB · Hit: 63
Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular