Neler Yeni

Yardım D&R aldığım gamepad'i geri istiyor.

heroesturkey

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Murat Gündoğdu
Gençler selam. Bir süre önce forumda da açmıştım konusunu. D&R'dan aldığım gamepad, kullanılmış/outlet ürün geldi diye. WP hattından iletişime geçip, kargo kodu almıştım. Fakat ürünü internet üzerinden aldığım için, internetten iade işlemi başlatmamı istediler ve geri gönderdiler İŞLEM YAPMADAN. Dahası kutunun içinde hasardan koruması gereken karton parçalarını çıkarıp dalga geçer gibi bir dal koymuşlar. Kutuyu açmışlar, ürünü açmışlar kapatıp geri gönderdiler. Ve böyle yaparak benim iade süremi yediler.

THH'ye başvurdum. Savunmaları istendi. Beni de dün arayıp ürünü göndermemi, sonuç çıkınca duruma göre hareket edeceklerini söylediler. Sorum şu; göndermeli miyim? Çünkü pek güvenim kalmadı, üzerinde oynar değiştirirlerse kendilerine göre korkuyorum. Şimdiden teşekkürler, iyi forumlar...

Pasacik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Paşa Gültekin
Discord
sanalgaypasa
Gençler selam. Bir süre önce forumda da açmıştım konusunu. D&R'dan aldığım gamepad, kullanılmış/outlet ürün geldi diye. WP hattından iletişime geçip, kargo kodu almıştım. Fakat ürünü internet üzerinden aldığım için, internetten iade işlemi başlatmamı istediler ve geri gönderdiler İŞLEM YAPMADAN. Dahası kutunun içinde hasardan koruması gereken karton parçalarını çıkarıp dalga geçer gibi bir dal koymuşlar. Kutuyu açmışlar, ürünü açmışlar kapatıp geri gönderdiler. Ve böyle yaparak benim iade süremi yediler.

THH'ye başvurdum. Savunmaları istendi. Beni de dün arayıp ürünü göndermemi, sonuç çıkınca duruma göre hareket edeceklerini söylediler. Sorum şu; göndermeli miyim? Çünkü pek güvenim kalmadı, üzerinde oynar değiştirirlerse kendilerine göre korkuyorum. Şimdiden teşekkürler, iyi forumlar...
Gönderin mecbur. Başka bir şansınız da yok zaten ürünü iade etmek istiyorsanız.

mertsut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Mert SÜT
THH bilirkişi atadı ve o istiyorsa gönderin. Eğer firma istiyorsa bence göndermeyin sonuç açıklansın öyle harekete geçin.

heroesturkey

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Murat Gündoğdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gönderin mecbur. Başka bir şansınız da yok zaten ürünü iade etmek istiyorsanız.
şuan bir sonuç ortada yok, daha savunma yazacaklar hocam o yüzden arada kaldım
Mesaj otomatik birleştirildi:

THH bilirkişi atadı ve o istiyorsa gönderin. Eğer firma istiyorsa bence göndermeyin sonuç açıklansın öyle harekete geçin.
bilirkişi daha atanmadı hocam, savunma istenmiş halde bekleniyor. Ayın 4'ünde savunma istendi, hala yok bir şey. 30 gün olduktan sonra gelmezse, her türlü haklı sayılacağım. Bende bu şekilde düşündüğüm için göndermeye çekindim.

@AbdullahAbDişindekiBoşluk hocam senin fikrin nedir bu konuda?

EnsSng

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Enes Süngüç
hocam gönderimde sorun bulunup tamir yapılacağına talebini sıfır bir ürün ile değişimini üzerinde kullan. eğer yine kutuda sıkıntı yaşarsan bu iş mahkemede biter :D

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
731
İsim
Yunus
Ürünün nasıl olduğuna dair video çek kendini korumaya al ve gönder

heroesturkey

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Murat Gündoğdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam gönderimde sorun bulunup tamir yapılacağına talebini sıfır bir ürün ile değişimini üzerinde kullan. eğer yine kutuda sıkıntı yaşarsan bu iş mahkemede biter :D
değişim diye belirttim hocam zaten dilekçede. Fakat geçen İtopya'nın okula dönüş indiriminden daha ucuza, eski fiyatı ile aldım kolu. Sapasağlam bir şekilde. Garanti belgesi de üzerinde gelmişti. Para iadesi ile değiştirmeyi planlıyorum eğer kabul edilirse, ama açarken ürün değişim demiştim.

Ürünün nasıl olduğuna dair video çek kendini korumaya al ve gönder
onu da düşündüm hocam da, şu ayın 4ü gelsin bir, savunma hakları düşsün. Ya da savunsunlar kendilerini. Her türlü fotoğraf vs delilim var elimde zaten. Bunlara istinaden gönderdim thh'ye

donanimci98

80+ Bronze
iade işlemi başlatmadan ürünü mü gönderdin gerçekten. hatalı olan sensin farkındasındır umarım. geri göndermeleri doğru olan işlem zaten.

EnsSng

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Enes Süngüç
iade işlemi başlatmadan ürünü mü gönderdin gerçekten. hatalı olan sensin farkındasındır umarım. geri göndermeleri doğru olan işlem zaten.
Hocam cihaz olmadan iade işlemini açmıyorlar. Yoksa iade işlemi başlayıp göndermeyen çok kişi olur. İade işlemini başlatman için ürünü göndermen gerek müşteri hizmetleri de aynı şeyleri söyler.

heroesturkey

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Murat Gündoğdu
DR de farklı bir işleyiş mi var? İade talebi açarsın kod gelir yollarsın, yollamazsan da iade olmaz işte.
hocam durumu ilettim WP hattı üzerinden. Sipariş no'mu belirttim. İncelenmesi için ürünü kargo kodu ile istediler. Burada WP hattının yönlendirmedeki eksikliği var. İlgili ekibe bilgi vereceğim dendi, kod verildi. Ama ortada hiçbir halt yok. Cihaz zaten bir servis süresi geçirdi gittiği zaman. Denilebilirdi, biz cihazı aldık fakat iade talebi açmanız gerekiyor diye. Ama kimsenin iş umrunda olmadığndan geri gönderildi. Kutunun geliş şeklinden de fırlatıldığı kenara belli.

donanimci98

80+ Bronze
hocam durumu ilettim WP hattı üzerinden. Sipariş no'mu belirttim. İncelenmesi için ürünü kargo kodu ile istediler. Burada WP hattının yönlendirmedeki eksikliği var. İlgili ekibe bilgi vereceğim dendi, kod verildi. Ama ortada hiçbir halt yok. Cihaz zaten bir servis süresi geçirdi gittiği zaman. Denilebilirdi, biz cihazı aldık fakat iade talebi açmanız gerekiyor diye. Ama kimsenin iş umrunda olmadığndan geri gönderildi. Kutunun geliş şeklinden de fırlatıldığı kenara belli.
WP bilgi hattevet hatalı bilgilendirmiş. Siteden aldıysan iadeyi de siteden açacaksın. Her sitede bu böyledir. Zaten hepsinin sistemi otomatik, sana gelen iade kodu sana özel oluyor kimden geldiği vs sistemde kayıtlı oluyor. Sana şirketin kargo kodunu vermişler. İkisi farklı. Kimsenin umrunda olmadığından değil öyle gitmeyeceği için iade olmış, çünkü bir iade talebi yok. Sitesinden iade etsen bunlarla uğraşmazdın. Herkes senin gibi gönderse iadeyi orada nasıl bir karmaşa olur sen düşün. Bu niye gelmiş kontrol edip bulamıyorsa geri gönderir. Biri belki depodaki adam biri wp hattı ikisi belki aynı şehirde bile değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,911
İsim
Emir Yusuf
şuan bir sonuç ortada yok, daha savunma yazacaklar hocam o yüzden arada kaldım

bilirkişi daha atanmadı hocam, savunma istenmiş halde bekleniyor. Ayın 4'ünde savunma istendi, hala yok bir şey. 30 gün olduktan sonra gelmezse, her türlü haklı sayılacağım. Bende bu şekilde düşündüğüm için göndermeye çekindim.

@AbdullahAbDişindekiBoşluk hocam senin fikrin nedir bu konuda?
Gönderme, THH sonuçlanıcak zaten lehine

Top Bottom