heroesturkey
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 312
- İsim
- Murat Gündoğdu
Gençler selam. Bir süre önce forumda da açmıştım konusunu. D&R'dan aldığım gamepad, kullanılmış/outlet ürün geldi diye. WP hattından iletişime geçip, kargo kodu almıştım. Fakat ürünü internet üzerinden aldığım için, internetten iade işlemi başlatmamı istediler ve geri gönderdiler İŞLEM YAPMADAN. Dahası kutunun içinde hasardan koruması gereken karton parçalarını çıkarıp dalga geçer gibi bir dal koymuşlar. Kutuyu açmışlar, ürünü açmışlar kapatıp geri gönderdiler. Ve böyle yaparak benim iade süremi yediler.
THH'ye başvurdum. Savunmaları istendi. Beni de dün arayıp ürünü göndermemi, sonuç çıkınca duruma göre hareket edeceklerini söylediler. Sorum şu; göndermeli miyim? Çünkü pek güvenim kalmadı, üzerinde oynar değiştirirlerse kendilerine göre korkuyorum. Şimdiden teşekkürler, iyi forumlar...
THH'ye başvurdum. Savunmaları istendi. Beni de dün arayıp ürünü göndermemi, sonuç çıkınca duruma göre hareket edeceklerini söylediler. Sorum şu; göndermeli miyim? Çünkü pek güvenim kalmadı, üzerinde oynar değiştirirlerse kendilerine göre korkuyorum. Şimdiden teşekkürler, iyi forumlar...