Spor dahil mi maçlar vs acabaArkadaşlar pazarama üzerinden pazarama plus üyeliği alıyorsunuz ilk ay 1 TL plus üye olduktan sonra Plus ayrıcalıklarına geliyorsunuz tümü-marka işbirlikleri-dsamart go hediye paketine tıklayıp kodu alıyorsunuz dsmart go sitesine girip üyelik açıyorsunuz sonra promosyon kodum var diyorsunuz 3 yıllık kodu giriyorsunuz bu kadar
Film dizi spor galiba ben maç ve film için aldım Tv'de izlemek içinne var ki bu platformda
3 yıllık kod vermiyor pazarama plus üyeliğiniz sürdüğü sürece diyor 3 yıllık falan yazmıyorArkadaşlar pazarama üzerinden pazarama plus üyeliği alıyorsunuz ilk ay 1 TL plus üye olduktan sonra Plus ayrıcalıklarına geliyorsunuz tümü-marka işbirlikleri-dsamart go hediye paketine tıklayıp kodu alıyorsunuz dsmart go sitesine girip üyelik açıyorsunuz sonra promosyon kodum var diyorsunuz 3 yıllık kodu giriyorsunuz bu kadar
Maç yokSpor dahil mi maçlar vs acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:
Film dizi spor galiba ben maç ve film için aldım Tv'de izlemek için
Evet yokmuş ama filmlere baktım güzel açar izler kardeşim YouTube da film yokMaç yok
burda süresi yazıyor ama3 yıllık kod vermiyor pazarama plus üyeliğiniz sürdüğü sürece diyor 3 yıllık falan yazmıyor
Bi ara kapattırmada çok problem yaşıyordu insanlar. Ek paket vs çıkabilir diye de aklımda kalmışNe gelebilir![]()
Burda böyle yazıyor.burda süresi yazıyor ama
Kodu girdikten sonra bir şey değişir mi bilemiyorum 1 ay sonra görürürz onuBurda böyle yazıyor.
O çok eskindendi şuan öyle bişey yok hocamBi ara kapattırmada çok problem yaşıyordu insanlar. Ek paket vs çıkabilir diye de aklımda kalmış
Onu anca iptal ettirip görürüz haricinde bence çok mantıklı değil ozaman 1 ay kullan çöpe at üyeliği iptal ettiririmBurda böyle yazıyor.
İptal ettiriyorum bende saolunÜyeliği yaptıktan sonra kodu alınca direk iptal edebilirsiniz üyeliği 1 ay sonra bitiriyor