Bu arada dsmart vardi bende D-Smart go yu hiç kullanmadım desem yeridirHocam öyleyse de Gine mantıklı yıllık ücret odersen aşırı uyguna geliyor ama dediğim gibi ahım şahım bir platform değil çoğu film yok sanki
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Bu arada dsmart vardi bende D-Smart go yu hiç kullanmadım desem yeridirHocam öyleyse de Gine mantıklı yıllık ücret odersen aşırı uyguna geliyor ama dediğim gibi ahım şahım bir platform değil çoğu film yok sanki
Go sanırım düşük paketBu arada dsmart vardi bende D-Smart go yu hiç kullanmadım desem yeridirzorla iplta ettirmistim pazarama üyelik aldım ama sanırım oraya üye olmayacağım. Zaten önceden üye olduğum için kupon da giremiyorum.
Pazaram-hesabim -dijital platform avantajlarıbuna nereden baktın hocam
Bende yeni hesap açtım şimdi maclar falan yok deniyor olsaydi şansımı denerdimBu arada dsmart vardi bende D-Smart go yu hiç kullanmadım desem yeridirzorla iplta ettirmistim pazarama üyelik aldım ama sanırım oraya üye olmayacağım. Zaten önceden üye olduğum için kupon da giremiyorum.
pc'de çıkmıyor galibaPazaram-hesabim -dijital platform avantajları
Orda yaziyor bu bilgiler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende yeni hesap açtım şimdi maclar falan yok deniyor olsaydi şansımı denerdim
Birde sanirim yeni üye kampanyası vardi bu ay sonuna kadar hazir kargo beleşken ondan faydalanayim bari![]()
Gitti bizim 5 aylık üyelik kdjdjdjdksPlus üyeliği sürdüğü sürece hediye edilecektir dediğinden benim anladığım 1.5 yıl daha bu kod böyle dağıtılmaya devam edecekÖbür türlü 2028e kadar aktifleştirdiğimiz kodu nasıl iptal edecekler yani saçma olur, thhyle falan başları ağrıyabilir.
Mobildeyim şuanpc'de çıkmıyor galiba
Önceden megaydi internet ile beraber. Düşük paket hiç izlenmez.Go sanırım düşük paket
Henüz çözemedikbeyler şimdi üyelik 3 yıl mı 1 ay mı ona göre olacağım
alan bi arkadaş sorsa aslında en sağlıklısı oHenüz çözemedikbakıyorum da bulamadım 1 aylıksa neden 2027’e kadar paket gözüküyor canlı destepe sormak lazım dsmartın
hocam adamları uyandırmamak lazım süreyi düşürürler falanalan bi arkadaş sorsa aslında en sağlıklısı o