crcyle
80+
- Reaksiyon skoru
- 42
Lan olum 2 kez ödedim hala olmadı para gidiyor üyelik gelmedi xd dizi film var internetten baktım öyle gözüküyord smart go da ne var macç mı dizi filmmi
Lan olum 2 kez ödedim hala olmadı para gidiyor üyelik gelmedi xd dizi film var internetten baktım öyle gözüküyord smart go da ne var macç mı dizi filmmi
Diziler filmler televizyon kanalların'da yayınlanan diziler çeşit çok çizgifilm vsd smart go da ne var macç mı dizi filmmi
boş o zaman aga ya ben maç sandıydım DLan olum 2 kez ödedim hala olmadı para gidiyor üyelik gelmedi xd dizi film var internetten baktım öyle gözüküyor
hee okey bana gelmez almayam o zmn tenksDiziler filmler televizyon kanalların'da yayınlanan diziler çeşit çok çizgifilm vs
Knk maçta var diye gördüm ama emin değilimboş o zaman aga ya ben maç sandıydım D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hee okey bana gelmez almayam o zmn tenks
Kesin mi peki hocam ona göre indirim bitti yapayım boşa kalabalık yapmasınArkadaşlar bu olay Hepsiburada / Blu TV işbirliğinin aynısı ne var bunda anlayamayacak anlamadım! Hepsiburada Premium üyesi devam ettikçe nasıl Blu TV aboneliğiniz oluyorsa bu da aynısı. Pazarama Plus üyeliğinizi iptal ettirdiğiniz an üyeliğin son tarihine kadar plus üyeliğiniz ve dsmart üyeliğiniz devam eder. Süre bitiminde abonelikleriniz sonlanır. 3 yıl muhabbeti ise bu işbirliği ilk etapta 3 yıl için planlanmış. 3 yılın sonunda işbirliği devam eder ya da sonlanır. O 3 yıl yazısına takılmayın plus üyeliğinizi iptal ettirdiğiniz de D-Smart abonelikler de sonlanır.
Evet kesin. Pazarama Plus müşteri hizmetlerine de teyit ettirdim sizin için. Zaten düşününce mantıklı olmadığını siz de anlayacaksınız. Adamlar 1 ay Pazarama Plus üyelik yapıp kaçın diye size 3 yıllık Dsmart üyeliği verir mi?Kesin mi peki hocam ona göre indirim bitti yapayım boşa kalabalık yapmasın
Olabilir kapatalım o zamanEvet kesin. Pazarama Plus müşteri hizmetlerine de teyit ettirdim sizin için. Zaten düşününce mantıklı olmadığını siz de anlayacaksınız. Adamlar 1 ay Pazarama Plus üyelik yapıp kaçın diye size 3 yıllık Dsmart üyeliği verir mi?
Halen Devam Ediyor Mu Kampanya ?Arkadaşlar pazarama üzerinden pazarama plus üyeliği alıyorsunuz ilk ay 1 TL plus üye olduktan sonra Plus ayrıcalıklarına geliyorsunuz tümü-marka işbirlikleri-dsamart go hediye paketine tıklayıp kodu alıyorsunuz dsmart go sitesine girip üyelik açıyorsunuz sonra promosyon kodum var diyorsunuz 3 yıllık kodu giriyorsunuz bu kadar
üyelik bitince sona eriyormuş galiba o yüzden kapattımHalen Devam Ediyor Mu Kampanya ?
Belliydi Zaten HB Benzeri Yapılmış .üyelik bitince sona eriyormuş galiba o yüzden kapattım
Ve belirtmemişler bunu öyle uıfak yazmışlar kiBelliydi Zaten HB Benzeri Yapılmış .