Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥 🔥D-SMART GO +3 YILLIK ÜYELİK 1 TL Yanlış Alarm :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Hovarda

Mitra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Birol Olcaytürkan
Arkadaşlar bu olay Hepsiburada / Blu TV işbirliğinin aynısı ne var bunda anlayamayacak anlamadım! Hepsiburada Premium üyesi devam ettikçe nasıl Blu TV aboneliğiniz oluyorsa bu da aynısı. Pazarama Plus üyeliğinizi iptal ettirdiğiniz an üyeliğin son tarihine kadar plus üyeliğiniz ve dsmart üyeliğiniz devam eder. Süre bitiminde abonelikleriniz sonlanır. 3 yıl muhabbeti ise bu işbirliği ilk etapta 3 yıl için planlanmış. 3 yılın sonunda işbirliği devam eder ya da sonlanır. O 3 yıl yazısına takılmayın plus üyeliğinizi iptal ettirdiğiniz de D-Smart abonelikler de sonlanır.

Arkadaşlar bu olay Hepsiburada / Blu TV işbirliğinin aynısı ne var bunda anlayamayacak anlamadım! Hepsiburada Premium üyesi devam ettikçe nasıl Blu TV aboneliğiniz oluyorsa bu da aynısı. Pazarama Plus üyeliğinizi iptal ettirdiğiniz an üyeliğin son tarihine kadar plus üyeliğiniz ve dsmart üyeliğiniz devam eder. Süre bitiminde abonelikleriniz sonlanır. 3 yıl muhabbeti ise bu işbirliği ilk etapta 3 yıl için planlanmış. 3 yılın sonunda işbirliği devam eder ya da sonlanır. O 3 yıl yazısına takılmayın plus üyeliğinizi iptal ettirdiğiniz de D-Smart abonelikler de sonlanır.
Kesin mi peki hocam ona göre indirim bitti yapayım boşa kalabalık yapmasın

Mitra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Birol Olcaytürkan
Kesin mi peki hocam ona göre indirim bitti yapayım boşa kalabalık yapmasın
Evet kesin. Pazarama Plus müşteri hizmetlerine de teyit ettirdim sizin için. Zaten düşününce mantıklı olmadığını siz de anlayacaksınız. Adamlar 1 ay Pazarama Plus üyelik yapıp kaçın diye size 3 yıllık Dsmart üyeliği verir mi?

Evet kesin. Pazarama Plus müşteri hizmetlerine de teyit ettirdim sizin için. Zaten düşününce mantıklı olmadığını siz de anlayacaksınız. Adamlar 1 ay Pazarama Plus üyelik yapıp kaçın diye size 3 yıllık Dsmart üyeliği verir mi?
Olabilir kapatalım o zaman

Plus üyelerine D-Smart GO paketi hediye

• Kampanya 23.12.2024-30.06.2026 tarihleri arasında Pazarama ve D-Smart GO iş birliğinde düzenlenmektedir.
  • Kampanya çerçevesinde Pluslılara özel D-Smart GO'da geçerli Mega paket, Plus üyeliği sürdüğü müddetçe hediye edilecektir.
  • Kampanya kodları tek kullanımlıktır.

Mr. Bean

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Mr. Bean
Arkadaşlar pazarama üzerinden pazarama plus üyeliği alıyorsunuz ilk ay 1 TL plus üye olduktan sonra Plus ayrıcalıklarına geliyorsunuz tümü-marka işbirlikleri-dsamart go hediye paketine tıklayıp kodu alıyorsunuz dsmart go sitesine girip üyelik açıyorsunuz sonra promosyon kodum var diyorsunuz 3 yıllık kodu giriyorsunuz bu kadar
Halen Devam Ediyor Mu Kampanya ?

Mr. Bean

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Mr. Bean
üyelik bitince sona eriyormuş galiba o yüzden kapattım
Belliydi Zaten HB Benzeri Yapılmış .
Mesaj otomatik birleştirildi:

1735386206473.png