Neler Yeni

DA-2 sistem beklentilerinizi karşıladı mı?

MrMurat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,142
İsim
Murat Çeler
Algına hayranım. Selam verdikten sonra aaa tacizci bu diyen kızların algısına benziyor. Kalp atması onaylaması anlamına mı geliyor?
Bel altı konuşup yorum yapman seni olgunlaştırmaz yazdıklarını paylaşmadan önce oku sonra burada cevap yaz bence

Zalvaroth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
İsmail Taha EROL
günümüz oyunları için yeterli yetip yetmemesi oynadığın oyunlara bağlı 3 4 yıl götürür bence.
Yeni çıkan oyunlarda sorun çıkarmaz değil mi zaten ayarları en yüksekte oynama gibi bir isteğim yok orta ayarlar yeterli birde biraz fazla oynadığım için ısınma problemi yaşamam değil mi?

ddarkbrother

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Tandoğan Tan

muratsoner

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Murat Soner
Youtube yorumlarında sürekli 4k sistem bekliyoruz, istiyoruz diyenlere kalp atıyor.
Düşük bütçeli sistem dediğimiz 3-4k civarı oluyor.
Senin düşük bütçe anlayışın 5600 TL ise senin sorunun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Belki benim de hayallerim yıkıldı? Nerden biliyosun?
Sana hak veriyorum. Önceki sistemin birebiri(markalar farklı). Ucuz olmasını herkes bekliyordu. Düşük bütçeli toplamam demişti orayı bende gördüm fakat en azından önceki sistemin aynısı olmaması gerekiyordu. 4.5 5 arası gayet ideal bir sistem olurdu. Yeni sistem bekleyene kadar genelde 100 200 daha fazlaya indirimlerden istediğiniz gibi alabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Bager Altındağ
Ada
Laf sokma çabamın olduğu bir tane cümlemi gösterir misin 😂
Kardeşim adam soruyor bir şey cevabın boş konuşuyorsun.Sonra sana fan diyor ağlamalı falan konuşuyorsun, gerek yok böyle şeylere. Bundan 2 ay önce de piyasa kötüydü ve yine korona vardı. 2020 nin başından belliydi böyle olacağı. Benim gibi bu karantina süresince pc almak isteyenler var ve düşük bütçeli diye bir süre bekledik ve istediğimiz gibi çıkmadı. Olay bu neden karşısında daha yapıcı konuşmalar olmuyorken, 17 lik ergen tartışmasına dönüşüyor bunu merak ediyorum.

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın
Yeni çıkan oyunlarda sorun çıkarmaz değil mi zaten ayarları en yüksekte oynama gibi bir isteğim yok orta ayarlar yeterli birde biraz fazla oynadığım için ısınma problemi yaşamam değil mi?
sanmıyorum yaşıyacağını ortada oynayackasan çok daha rahat oynatır şuan günümüz oyunlarını ultrada rahatça oynarsın merak etme ortaya almana gerek yok :D

Zalvaroth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
İsmail Taha EROL
sanmıyorum yaşıyacağını ortada oynayackasan çok daha rahat oynatır şuan günümüz oyunlarını ultrada rahatça oynarsın merak etme ortaya almana gerek yok :D
Teşekkürler yardımın için,bu aralar biraz fazla araştırıyorum alacağım bilgisayardan pişman olmamak için . Rica etsem Bu sisteme göre güzel bir monitör önerebilirmisin ?

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,185
İsim
Jarvis-M
hayır

Top Bottom