Neler Yeni

DA-2 sistem beklentilerinizi karşıladı mı?

ddarkbrother

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Tandoğan Tan
El capitan çıktıktan sonra sürekli olarak düşük bütçeli sistem yolda diyor.
Sen neyin kafasını yaşıyorsun? Ciddi anlamda bıktım sizin fanboyluğunuzdan.
Biraz araştır da öyle gel.
Yahu be adam dolar anlık 6,87 köpek gibi vergi sistemi var daha ne kadar düşük bütçeli istiyorsun anlamıyorum. Yani çıkan fiyatın altında bütçesi olanlar başka sistem toplama özürlüsü mü? İlla bu adamın çıkardığı sistemi mi alacaklar¿ Daha nasıl bir düşük bütçeli sistem istiyorsun.

ddarkbrother

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Tandoğan Tan

Zalvaroth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
İsmail Taha EROL
herhangi bir sorunla karşılaşmadım ben gtx 1660 super RAM 16 r.7 2700x güncellemelerini yaptım.
Peki ryzen 5 1600 + gtx1650 ve 16 GB ram oyunları akıcı oynatır değil mi ? Birde ben bu şekilde alırsam bana ne zamana kadar yeter tahmini bir süre varmı 1-2 yıl felan

mertyılmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Mert
Şu arkadaş bir düşüncesini dile getirmiş. Neden herkes sanki babasının oğlu gibi savunuyor ki. Adamın beklentisini karşılamamış olabilir veya hatalı bulabilir. Sizde düşüncelerinizi güzel yolla anlatın okuyalım. Bu konuşma şeklinizle çok itici duruyorsunuz.
Güzel yolla anlatalım da dünyada her şey şu an normalmiş gibi düşünüp olayı yorumlaması yanlış adamın elinde değil böyle olması

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,463
İsim
Emir
Yahu be adam dolar anlık 6,87 köpek gibi vergi sistemi var daha ne kadar düşük bütçeli istiyorsun anlamıyorum. Yani çıkan fiyatın altında bütçesi olanlar başka sistem toplama özürlüsü mü? İlla bu adamın çıkardığı sistemi mi alacaklar¿ Daha nasıl bir düşük bütçeli sistem istiyorsun.
Youtube yorumlarında sürekli 4k sistem bekliyoruz, istiyoruz diyenlere kalp atıyor.
Düşük bütçeli sistem dediğimiz 3-4k civarı oluyor.
Senin düşük bütçe anlayışın 5600 tl ise senin sorunun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bırakta o zaman o insanlar konuşsun.
Belki benim de hayallerim yıkıldı? Nerden biliyosun?

mertyılmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Mert

Utku Aydın

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,374
İsim
Utku
Çıkardığı sistemler piyasanın en uygun fiyatlı ve en iyisi olduğu için öyle istiyorlar. Bu sistemi bu fiyata başka hiçbir youtube kanalı çıkaramaz. Aynı şekilde düşük bütçede de öyle. 4500 Tllik 1650 superli bir sistem olabilirdi arkadaş bunu anlatmaya çalışıyor. Dolar 6 87 demenin hiçbir mantığı yok

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın
Peki ryzen 5 1600 + gtx1650 ve 16 GB RAM oyunları akıcı oynatır değil mi ? Birde ben bu şekilde alırsam bana ne zamana kadar yeter tahmini bir süre varmı 1-2 yıl felan
günümüz oyunları için yeterli yetip yetmemesi oynadığın oyunlara bağlı 3 4 yıl götürür bence.

ddarkbrother

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Tandoğan Tan
Youtube yorumlarında sürekli 4k sistem bekliyoruz, istiyoruz diyenlere kalp atıyor.
Düşük bütçeli sistem dediğimiz 3-4k civarı oluyor.
Senin düşük bütçe anlayışın 5600 TL ise senin sorunun.
Algına hayranım. Selam verdikten sonra aaa tacizci bu diyen kızların algısına benziyor. Kalp atması onaylaması anlamına mı geliyor?

Top Bottom