Neler Yeni

DA-2 sistem beklentilerinizi karşıladı mı?

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Emir
Sana hak veriyorum. Önceki sistemin birebiri(markalar farklı). Ucuz olmasını herkes bekliyordu. Düşük bütçeli toplamam demişti orayı bende gördüm fakat en azından önceki sistemin aynısı olmaması gerekiyordu. 4.5 5 arası gayet ideal bir sistem olurdu. Yeni sistem bekleyene kadar genelde 100 200 daha fazlaya indirimlerden istediğiniz gibi alabilirsiniz.
Evet mantıklı olan da bu zaten, ayrıca açtığım konuda 2 adet mesaj yazdı ve yazdığı mesajların ne eleştirimle ne de sorularıma bi alakası vardı.
Hatasını kabullenmesini beklerdim en azından.
Millet de sanıyor ki donanım arşivini karalamaya çalışıyoruz. Hayır arkadaşlar yapılan yanlışı söylüyoruz ki dikkat edilsin.
Hepimiz fanboy olursak zaten donanım arşivi de batar. İnanın bu tarz eleştirilere de ihtiyacı var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Algına hayranım. Selam verdikten sonra aaa tacizci bu diyen kızların algısına benziyor. Kalp atması onaylaması anlamına mı geliyor?
Fanboylukta son nokta. Üstüne tanımam.

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,189
İsim
Jarvis-M
Evet mantıklı olan da bu zaten, ayrıca açtığım konuda 2 adet mesaj yazdı ve yazdığı mesajların ne eleştirimle ne de sorularıma bi alakası vardı.
Millet de sanıyor ki donanım arşivini karalamaya çalışıyoruz. Hayır arkadaşlar yapılan yanlışı söylüyoruz ki dikkat edilsin.
Hepimiz fanboy olursak zaten donanım arşivi de batar. İnanın bu tarz eleştirilere de ihtiyacı var.

konunun linkini atarmısın

Zalvaroth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
İsmail Taha EROL
Reis şöyle ince kenarlı monitör istiyorum niyeyse sana bir link atsam da ona göre söylesen bana PC ye uyup uymayacagını olur mu ?

mertyılmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Mert

Dostum ağzında bir fanboyluk kelimesi önüne gelene bunu söylüyorsun dön bir aynaya bak ve yapılan işe teşekkür edip eleştirini dile getir sonra da konuyu daha fazla kurcalama çünkü anlamıyorsun

eraychu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Eray
İlgilendiği Kategoriler
Pokémon
2060S isterdim,çok isterdim.
Beni takip eden tek kişi
İnşallah seneye ana parasıyla 2060 superli r5 3600 pc topliyicam 1000 liram hazır seneye kadar biriktiricem üstüne annem para koyacak
Ben para koyacam desem daha mamtıklı olur inşallah alcaz
İlk pcim olacak benim

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Emir
Dostum ağzında bir fanboyluk kelimesi önüne gelene bunu söylüyorsun dön bir aynaya bak ve yapılan işe teşekkür edip eleştirini dile getir sonra da konuyu daha fazla kurcalama çünkü anlamıyorsun
Dostum eleştirimi yaptım zaten, ama onun yaptığı fanboyluk.
4k sistem istiyoruz mesajlarına kalp atıp diğerlerine cevap vermemesi onun 6 7k lık sistem çıkaracağı anlamına mı geliyor sence?
Adamın bilgi sahibi olmadığı çok açık, düşük bütçeli sistem çıkaracağım mı dedi diyor? Bir de üstüne üstlük 5600 tl ye düşük bütçe diyor.
Yapılan hatayı ve yanlışı dile getiriyorum yalnızca.

konunun linkini atarmısın
Tabi ki

Zalvaroth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
İsmail Taha EROL
Bu monitör ile aquarius 5 an çalışır mı yoksa zorlar mı bilgisayarı

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok

HumanvVol2

80+ Bronze
Kesinlikle özelleştirmeler daha fazla olmalıydı ama sistem tam bir f/p kralı diyebilirim

Top Bottom