Bence çok boş yapmışsın. 50 Bin tane konu açıldığı için artık herkes yeter dedi gecikme yaşandığı ve o firmanın öyle olduğunu bilerek alışveriş yapılması gerekildiği söylendi. Avukatlık değil bu. Geçmiş olsun size deDA-4'ler gecikti diye tepki gösterdik. Demedikleri kalmadı![]()
Geldi işte bir tanesiBence çok boş yapmışsın. 50 Bin tane konu açıldığı için artık herkes yeter dedi gecikme yaşandığı ve o firmanın öyle olduğunu bilerek alışveriş yapılması gerekildiği söylendi. Avukatlık değil bu. Geçmiş olsun size de![]()
Bir tanesi ? Benim burada itopyayı savunduğumu gösteren 1 cümle bile gösteremezsin. Cümlemde itopya haklı diye bir şey bile geçmiyor. Foruma gir itopya yaz ve konulara bak 1 konu üzerinden herkes konuşsa ammena ama 50 konu ve saçma sapan konular da olunca böyle oluyor.Geldi işte bir tanesiBen kendi konularıma yazılan cevaplara nazaran bunu söyledim.
Dostum burda aynı konu üstüne bir sürü başlık açılıyor ve bunun önüne geçilmesi imkânsız. Sonuçta burası forum insanlar yardım almak için ve sorunlarını anlatmak için istediği gibi konu açabilir.Bir tanesi ? Benim burada itopyayı savunduğumu gösteren 1 cümle bile gösteremezsin. Cümlemde itopya haklı diye bir şey bile geçmiyor. Foruma gir itopya yaz ve konulara bak 1 konu üzerinden herkes konuşsa ammena ama 50 konu ve saçma sapan konular da olunca böyle oluyor.
Dostum farkında mısın bilmiyorum ama mevzu 2 ay içerisinde 50 tane konu açılması değil 2 gün içerisinde 50 den de fazla konu açılması. Neyse sen kendince haklısın bir şey demiyorum iyi günler tartışmaya gerek yokDostum burda aynı konu üstüne bir sürü başlık açılıyor ve bunun önüne geçilmesi imkânsız. Sonuçta burası forum insanlar yardım almak için ve sorunlarını anlatmak için istediği gibi konu açabilir.