Neler Yeni

Da 2 sistem garantiden geldi halen aynı

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
926
İsim
Burak küçüksubaşı
Sistemi kapattıktan sonra güç kaynağı tuşundan ve prizden de kapatıyordum başlarda sorun yoktu sonra açılmamaya hatta bazen 1 gün boyunca açılmadığı oluyordu garantiye gitti bugün geldi ilk kurduğumda direk açıldı ama bugün akşam 6 gibi evden çıkmadan tekrar PC yi kapattım ardından güç kaynağını kapattım sonra prizi kapattım şimdi geldim eve bastım açılmadı neden böyle oluyor bilmiyorum güç kaynağında sorun olsa geldiği anda açılmazdı diye düşünüyorum ama bazen işim gereği 2 3 gün PC yi açmadığım oluyor o yüzden güç kaynağını ve prizini kapatmam gerekiyor o şekilde elektrikte kalmasın diye ben sürekli açıldıktan sonra priz de mi bırakacağım PC yi anlamadım yada sorun güç kaynağında mı.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,766
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Sistemi kapattıktan sonra güç kaynağı tuşundan ve prizden de kapatıyordum başlarda sorun yoktu sonra açılmamaya hatta bazen 1 gün boyunca açılmadığı oluyordu garantiye gitti bugün geldi ilk kurduğumda direk açıldı ama bugün akşam 6 gibi evden çıkmadan tekrar PC yi kapattım ardından güç kaynağını kapattım sonra prizi kapattım şimdi geldim eve bastım açılmadı neden böyle oluyor bilmiyorum güç kaynağında sorun olsa geldiği anda açılmazdı diye düşünüyorum ama bazen işim gereği 2 3 gün PC yi açmadığım oluyor o yüzden güç kaynağını ve prizini kapatmam gerekiyor o şekilde elektrikte kalmasın diye ben sürekli açıldıktan sonra priz de mi bırakacağım PC yi anlamadım yada sorun güç kaynağında mı.
prizdemi bir sorun olabilir?

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
926
İsim
Burak küçüksubaşı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,766
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu

samet4747

80+ Platinum
benimde kasamın ön kapağında çizik vardı gönderdim değiştircez diyip değiştrimediler arayınca sizin hatanız dediler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şu priz işini sal artık. PSU' yu 24pin taktği ile kontrol et.
aynen

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
926
İsim
Burak küçüksubaşı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Nasıl yapacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok güç kablosunu da değiştirmiştim sorun devam ett
Bunu birkaç kere yapın. Her yapışınızda PSU fanı çalışıyorsa sorunu anakartta arayın bence.

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
926
İsim
Burak küçüksubaşı
Bunu birkaç kere yapın. Her yapışınızda PSU fanı çalışıyorsa sorunu anakartta arayın bence.
Bunu yapacak elindeki telden bende yok korumalı tel o tehlikeli bende diyorum sorun güç kaynağında olsa belli olurdu PC açılınca prizi ve güç kaynağını kapatmazsam eğer açılıyor PC çünkü sorun olmuyor.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Bunu yapacak elindeki telden bende yok korumalı tel o tehlikeli bende diyorum sorun güç kaynağında olsa belli olurdu PC açılınca prizi ve güç kaynağını kapatmazsam eğer açılıyor PC çünkü sorun olmuyor.
O zaman açık kalsın bu kadar basit.

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
926
İsim
Burak küçüksubaşı
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular