Çok talep olduğu için 3 haftayı geçeceğini zannetmiyorBirkaç hafta içinde gelir bence.
Süre önemli değilde horizen zero dawn kaçırırım diyeEn gec 2 haftaya gelir
ben kargoya ürünü verdimde sipariş onaylandı diyor ama henüz kargoya vermedilerEn gec 2 haftaya gelir
3 4 günde iptal ediliyo diye biliyorumben kargoya ürünü verdimde sipariş onaylandı diyor ama henüz kargoya vermediler
istediğim kasa modeli gelince sipariş iptal edip tekrarden sipariş vermek istiyorum
kargoya tam verilmeden sipariş iptal edebilirmiyim iptal edilirse tahmini ne kadar sürede para banka kartıma iade edilir bilgin varmı bu konuda kardeş.
1 ay gibi süreler olmaz inşallah.Bugün saat 17:00 itibari ile 1000. siparişe ulaşıldı kargo süreci zor geçecek gibi
Abi valla şanslıymışım çarşamba teslim alıcam sistemi mağazadan ama forumda tedirgin oldum v200 kasa ile aldığım içinBugün saat 17:00 itibari ile 1000. siparişe ulaşıldı kargo süreci zor geçecek gibi
reis ben sipariş verdimde anakartı b450m-k seçiliydi manuel, ben bu anakartı istemiyorum ne yapsamda aradaki farkı ödesem istediğim anakartı seçsem itopya ile görüşsem yardımcı olurlarmı.Bugün saat 17:00 itibari ile 1000. siparişe ulaşıldı kargo süreci zor geçecek gibi
Ulan bende ki şansa bak hayatımda ilk defa bilgisayar alıcam.Bugün saat 17:00 itibari ile 1000. siparişe ulaşıldı kargo süreci zor geçecek gibi