Da-2 Sistem--

Kangal

80+
Reaksiyon skoru
10
Merhaba arkadaşlar ben burada 2 gündür konu açarken görüyorsunuz sürekli yardım istiyorum.

Önce windows kurulurken bazı sorunlar yaşadım daha sonra ramlerden kaynaklıdır diye onları çıkarttım daha sonra ekran kartını çıkarttım taktım en sonunda ekran tamamen gitti..

Ben acemiydim internetten araştırarak yapmaya çalıştım ve hata yaptım. Arkadaşlar sistem çok iyi biz kullanıcılar kötüyüz(kendi adıma konuşuyorum) bilmiyorsanız en yakın teknik servisten yardım alın en fazla 50-100 tl cebinizden gidiyor ama 20 dakikada sorunsuz çözülüyor. Sabah bilgisayarım açılmıyordu bilene götürdüm şuan valorantta 300 fps oynuyorum ve beni çok memnun ediyor. Sistemi hazırlayan ve indirimli fiyatla sahip olmamı sağlayan herkese teşekkür ederim.

Bu gibi durumlarda aldığınız yerin teknik servise gönderin. Ücretsiz tamir oluyor fakat 1 aya kadar sürüyor. Ayrıca yetkili servis dışında parçalara müdahale edilirse (parçaların içini açma vs.) garanti dışı kalır.

Merhaba arkadaşlar ben burada 2 gündür konu açarken görüyorsunuz sürekli yardım istiyorum.

Önce windows kurulurken bazı sorunlar yaşadım daha sonra ramlerden kaynaklıdır diye onları çıkarttım daha sonra ekran kartını çıkarttım taktım en sonunda ekran tamamen gitti..

Ben acemiydim internetten araştırarak yapmaya çalıştım ve hata yaptım. Arkadaşlar sistem çok iyi biz kullanıcılar kötüyüz(kendi adıma konuşuyorum) bilmiyorsanız en yakın teknik servisten yardım alın en fazla 50-100 TL cebinizden gidiyor ama 20 dakikada sorunsuz çözülüyor. Sabah bilgisayarım açılmıyordu bilene götürdüm şuan valorantta 300 fps oynuyorum ve beni çok memnun ediyor. Sistemi hazırlayan ve indirimli fiyatla sahip olmamı sağlayan herkese teşekkür ederim.

Yani mahalle bilgisayarcısına vermediğinize sevindim :).

Bu gibi durumlarda aldığınız yerin teknik servise gönderin. Ücretsiz tamir oluyor fakat 1 aya kadar sürüyor. Ayrıca yetkili servis dışında parçalara müdahale edilirse (parçaların içini açma vs.) garanti dışı kalır.
Özellikle garantisinin bozulmamasını söyledim ve işlemleri birebir izledim . Ekrana görüntü gelmiyordu ramı çıkartıp soket yerini fırçayla temizledi tekrar taktı ve ekran düzeldi 5 dakikada kurulum yapıp verdi ..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani mahalle bilgisayarcısına vermediğinize sevindim :).
hahhahah yok düzgün bir yere götürdüm :)

Özellikle garantisinin bozulmamasını söyledim ve işlemleri birebir izledim . Ekrana görüntü gelmiyordu ramı çıkartıp soket yerini fırçayla temizledi tekrar taktı ve ekran düzeldi 5 dakikada kurulum yapıp verdi ..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hahhahah yok düzgün bir yere götürdüm :)
Çok iyi yapmışsın dostum. Aksi takdirde kimse garanti dışı kalmasını istemez. Bol FPS'li oyunlar dilerim. :)

Geri