Neler Yeni

DA-3 7 İş Gününden Önce Ulaşan Var Mı ?

redlinetr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
528
İsim
Oğulcan

mustafak0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
678
İsim
Mustafa
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ebubekir Sıddık
da-3 hangi siteden özellikleri ve fiyatı ne kadar belirtirsen sevinirim

redlinetr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
528
İsim
Oğulcan

Housemd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Akif Akyürek
Bende ayın 7 sinde verdim öğleden sonra bekledim günü dolsun 7 iş günü diye bu sabah aradım yaklaşık 28 dk bekledim tlf da görüşmek için. Çıkan burcu hanım ilk başta isimden bulamadı kaydı sonra sipariş no söyledim baktı bir dk sonra bana almış olduğum sistemde ki corsair psu bozuk gelmiş deyişine göre dün sipariş verilmiş bugün tekrar montaj yapılıp yarın akşam mesai bitiminden sonra saat 6 da kargoya verilecek dedi, kesin garanti mi bu söylediğiniz evet kesin yarın akşam 6 da bakalım ne olacak göreceğiz yarın akşama kadar.

Sistemim ryzen 5 3500x

Smtakm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Samet
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
burak gümrükçü
Bende ayın 7 sinde verdim öğleden sonra bekledim günü dolsun 7 iş günü diye bu sabah aradım yaklaşık 28 dk bekledim tlf da görüşmek için. Çıkan burcu hanım ilk başta isimden bulamadı kaydı sonra sipariş no söyledim baktı bir dk sonra bana almış olduğum sistemde ki corsair PSU bozuk gelmiş deyişine göre dün sipariş verilmiş bugün tekrar montaj yapılıp yarın akşam mesai bitiminden sonra saat 6 da kargoya verilecek dedi, kesin garanti mi bu söylediğiniz evet kesin yarın akşam 6 da bakalım ne olacak göreceğiz yarın akşama kadar.

Sistemim ryzen 5 3500x

hocam herkese aynı yalanı atıyorlar banada dün dedi verilecek hazırlandı verilmeddi bugün aradım dedi ki cuma akşama kadar verilecek bende ayın 8'inde verdim sipariş

redlinetr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
528
İsim
Oğulcan
Bende ayın 7 sinde verdim öğleden sonra bekledim günü dolsun 7 iş günü diye bu sabah aradım yaklaşık 28 dk bekledim tlf da görüşmek için. Çıkan burcu hanım ilk başta isimden bulamadı kaydı sonra sipariş no söyledim baktı bir dk sonra bana almış olduğum sistemde ki corsair PSU bozuk gelmiş deyişine göre dün sipariş verilmiş bugün tekrar montaj yapılıp yarın akşam mesai bitiminden sonra saat 6 da kargoya verilecek dedi, kesin garanti mi bu söylediğiniz evet kesin yarın akşam 6 da bakalım ne olacak göreceğiz yarın akşama kadar.

Sistemim ryzen 5 3500x

Burcu hanımdan başkası çalışmıyor müşteri hizmetlerinde bu anlaşıldı.

Erol Aksu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Erol Aksu
Burcu hanımdan başkası çalışmıyor müşteri hizmetlerinde bu anlaşıldı.
Haksızlık ediyorsunuz!!! Ben İrem Hanım diye birisiyle görüştüm vatan hainleri sizi (!)

redlinetr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
528
İsim
Oğulcan
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,604