Bilmiyom valla ilk çıktığı gibi sipariş verdim.nasıl o kadar hızlı geliyor ya ben 7 sinde verdim hala siparişiniz alındı bari kargoda olsaydı
8 inde verdim hala sipariş alındı
aga hergn öle diyolarbende 8inde verdim benimkide siparişiniz alındı yazıyor![]()
da-3 hangi siteden özellikleri ve fiyatı ne kadar belirtirsen sevinirim
5 iş gününde kargoya verildi5-7 iş gününde kargoya verilecek deniyor ya. Peki eline 7 iş gününden önce ulaşan ya da 7 iş gününden önce kargoya verilen var mı ?
Bende ayın 7 sinde verdim öğleden sonra bekledim günü dolsun 7 iş günü diye bu sabah aradım yaklaşık 28 dk bekledim tlf da görüşmek için. Çıkan burcu hanım ilk başta isimden bulamadı kaydı sonra sipariş no söyledim baktı bir dk sonra bana almış olduğum sistemde ki corsair PSU bozuk gelmiş deyişine göre dün sipariş verilmiş bugün tekrar montaj yapılıp yarın akşam mesai bitiminden sonra saat 6 da kargoya verilecek dedi, kesin garanti mi bu söylediğiniz evet kesin yarın akşam 6 da bakalım ne olacak göreceğiz yarın akşama kadar.
Sistemim ryzen 5 3500x
Bende ayın 7 sinde verdim öğleden sonra bekledim günü dolsun 7 iş günü diye bu sabah aradım yaklaşık 28 dk bekledim tlf da görüşmek için. Çıkan burcu hanım ilk başta isimden bulamadı kaydı sonra sipariş no söyledim baktı bir dk sonra bana almış olduğum sistemde ki corsair PSU bozuk gelmiş deyişine göre dün sipariş verilmiş bugün tekrar montaj yapılıp yarın akşam mesai bitiminden sonra saat 6 da kargoya verilecek dedi, kesin garanti mi bu söylediğiniz evet kesin yarın akşam 6 da bakalım ne olacak göreceğiz yarın akşama kadar.
Sistemim ryzen 5 3500x
Haksızlık ediyorsunuz!!! Ben İrem Hanım diye birisiyle görüştüm vatan hainleri sizi (!)Burcu hanımdan başkası çalışmıyor müşteri hizmetlerinde bu anlaşıldı.