Fabrizio Romano
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
Stoklara gelmesiyle bitmesi bir oldu galiba.
Banka kartım taksitlendirme yapamıyor axess başvurusu yaptım daha sms falan gelecek. Axess ile almayı düşünüyorum. Tabi stoğa gelirse...izliyoruz, bende alicaktim kartın limiti yetmedi arttirmadilarda asgari ucretliyiz diye, ah bu ülke... , umarım bir gün bizlerde güzel bir hayat sürebiliriz
çok zor, gelse bile bu fiyata değil eğer 3-4 ay beklersen... yeni bir f/p sistemi çıkartır büyük ihtimalle Abdullah abim ,keşke şu ülkede indirim yapma şansı olan herkes reis gibi olsa ama hayır hepsi cebini düşünüyor .dBanka kartım taksitlendirme yapamıyor axess başvurusu yaptım daha sms falan gelecek. Axess ile almayı düşünüyorum. Tabi stoğa gelirse...
Abdullah abinin başka konularda yazdığı bir mesajda 3500X şeklinde gelecekmiş. Hocam 3-4 ay beklerim sabrederim hem paramı arttırım ama dolar işte o bizi hiç takmıyor ki.çok zor, gelse bile bu fiyata değil eğer 3-4 ay beklersen... yeni bir f/p sistemi çıkartır büyük ihtimalle Abdullah abim ,keşke şu ülkede indirim yapma şansı olan herkes reis gibi olsa ama hayır hepsi cebini düşünüyor .d