Neler Yeni

DA-3 STOĞA GELIR MI ?

eysis

80+ Silver
En İyi Cevap
1
izliyoruz, bende alicaktim kartın limiti yetmedi arttirmadilarda asgari ucretliyiz diye, ah bu ülke... , umarım bir gün bizlerde güzel bir hayat sürebiliriz 🙁
Banka kartım taksitlendirme yapamıyor axess başvurusu yaptım daha sms falan gelecek. Axess ile almayı düşünüyorum. Tabi stoğa gelirse...

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
Banka kartım taksitlendirme yapamıyor axess başvurusu yaptım daha sms falan gelecek. Axess ile almayı düşünüyorum. Tabi stoğa gelirse...
çok zor, gelse bile bu fiyata değil eğer 3-4 ay beklersen...😑 yeni bir f/p sistemi çıkartır büyük ihtimalle Abdullah abim ,keşke şu ülkede indirim yapma şansı olan herkes reis gibi olsa ama hayır hepsi cebini düşünüyor .d

eysis

80+ Silver
En İyi Cevap
1
çok zor, gelse bile bu fiyata değil eğer 3-4 ay beklersen...😑 yeni bir f/p sistemi çıkartır büyük ihtimalle Abdullah abim ,keşke şu ülkede indirim yapma şansı olan herkes reis gibi olsa ama hayır hepsi cebini düşünüyor .d
Abdullah abinin başka konularda yazdığı bir mesajda 3500X şeklinde gelecekmiş. Hocam 3-4 ay beklerim sabrederim hem paramı arttırım ama dolar işte o bizi hiç takmıyor ki. 🥺

DiabLo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Mehmet Özdemir
Çok şükür allah olmayanlara nasip etsin sistem çıktığı gibi direk satın aldım ssd rgb olmasını istedim çok hoşuma gidiyor diye sıvı soğutucu aldım rgb 240 mm cooler master sistem efsane yalnız 1660 super ile rtx 2060 15 20 fps fazla ileride de bu kartı satıp 2060 veya rx 5600 alacağım gerçekten 1000 tl indirimi kaptık inşallah stoğa gelir herkes alır
Tek özelleştirmem= xpg 512 gb rgb ssd

Top Bottom