Cins misin kardeşim meraktan soruyorum hh bu kısa kullanımı oluyor adamın kendi yazmışadam hellhound alacağım dememiş ki nerden çıkardın onu kendince yorumluyorsun adam beyaz bir model düşer mi diye sormuş
Sonradan beyaz değil siyah diye düzelttiadam hellhound alacağım dememiş ki nerden çıkardın onu kendince yorumluyorsun adam beyaz bir model düşer mi diye sormuş
Aldığın modele göre değişir rgb vs vars sırıtmaz diğer türlü sırıtıyor bende beyaz dizdim 6900xt vardı siyah sırıtıyordu 7900gre aldım beyaz mis gibi olduBende RX 7900 greli beyaz sistem topluyordum baktım siyah modeli 20Kya düşmüş siyah ekran kartı beyaz sistem ile çok da sırıtmadı
tamam işte ben doğru anladım arkadaş diretiyo helhound diyearkadaşlar beyaz renk bir 7900gre stoklara gelir mi demiştim
sapphire 7900 gre pure var sadece beyaz 7900gre serisin de o da 2 aya yakındır hiç stok gelmediarkadaşlar beyaz renk bir 7900gre stoklara gelir mi demiştim
siz kaça aldınız pure modeliniAldığın modele göre değişir rgb vs vars sırıtmaz diğer türlü sırıtıyor bende beyaz dizdim 6900xt vardı siyah sırıtıyordu 7900gre aldım beyaz mis gibi oldu
Bizde onu tartışıyoruz beyaz o model yok çünkü 7900gre'de hatlar çok karıştı kusura bakmayıntamam işte ben doğru anladım arkadaş diretiyo helhound diye
25ksiz kaça aldınız pure modelini
Cins misin kardeşim meraktan soruyorum hh bu kısa kullanımı oluyor adamın kendi yazmış
Mesaj otomatik birleştirildi:
-Merhaba beyaz bir sistem topluyorum sorum 7900 GRE 20K civarı tekrardan stoklara gelir mi?Sonradan beyaz değil siyah diye düzeltti
Knk ben yok diyince diğer yanıtlar da var hh diye-Merhaba beyaz bir sistem topluyorum sorum 7900 GRE 20K civarı tekrardan stoklara gelir mi?
Konu sahibinin ilk mesajı nerde hh yazmış
sanmam usta o paraya beyaz düşmez her hangi bir marka model en fazla 23 24 e düşer gibiarkadaşlar tamam konuyu saptırmayalım yanlış anlaşılma olabilir
son noktayı koyuyorum hel olan sadece 7800xt'de var 7900gre beyaz seçeneği sadece sapphire pure var o da stok yok dostum beyaz alacaksan 7800xt veya nvidia yönelmen gerekir yada 2.elarkadaşlar tamam konuyu saptırmayalım yanlış anlaşılma olabilir