Ne yapacağına bağlı? Ona biz bi şey diyemeyiz. Mesela ben DA SİSTEM 2 aldım zamanında 5800 liraydı. Bi tane 480gb ssd aldım maxtor diye markasını daha önce duymamıştım. (Ama kaliteli çıktı.) Bi de üstüne 1TB WD Blue HDD aldım.Da 3 sistemine hard disk almaya gerek varmı ? yoksa ssd yetermi ?
başlık değiştir.Da 3 sistemine hard disk almaya gerek varmı ? yoksa ssd yetermi ?
peki saolunNe yapacağına bağlı? Ona biz bi şey diyemeyiz. Mesela ben DA SİSTEM 2 aldım zamanında 5800 liraydı. Bi tane 480gb ssd aldım maxtor diye markasını daha önce duymamıştım. (Ama kaliteli çıktı.) Bi de üstüne 1TB WD Blue HDD aldım.
teşekkürlerçok oyuna ve üyük boyutlu oyunlara sahipsen HDD lazım fakat mapi zor yüklenen girişi süren oyunları SSD ye atarsın
saolunçok oyuna ve üyük boyutlu oyunlara sahipsen HDD lazım fakat mapi zor yüklenen girişi süren oyunları SSD ye atarsın
Bu sana bağlı. Çok oyun oynayacağım veya çok video filan depolayacağım diyorsan şart olabilir. Ama sadece 1-2 tane oyun oynayacaksan 500GB gayet yeterlidir hatta oyunlar çok yer kaplamıyorsa 250 GB bile yeter sana.Da 3 sistemine hard disk almaya gerek varmı ? yoksa ssd yetermi ?
A2000 den memnun musun?sana bağlı bir durum bu
hangi oyunları oynayacaksın yada buyuk dosyaların varmı
bana 500gb sssd yetmiyor
ama 256gb ssd yeten de vardır
çok oyun oynayacam peki saolunBu sana bağlı. Çok oyun oynayacağım veya çok video filan depolayacağım diyorsan şart olabilir. Ama sadece 1-2 tane oyun oynayacaksan 500GB gayet yeterlidir hatta oyunlar çok yer kaplamıyorsa 250 GB bile yeter sana.
1tb hdd alsam kaç gb ssd yeter ?Bu sana bağlı. Çok oyun oynayacağım veya çok video filan depolayacağım diyorsan şart olabilir. Ama sadece 1-2 tane oyun oynayacaksan 500GB gayet yeterlidir hatta oyunlar çok yer kaplamıyorsa 250 GB bile yeter sana.
hayırA2000 den memnun musun?
A2000 almayı düşünüyorsan al geç düşünme gayet iyi ssd bana da o önerildi gayet memnunumA2000 den memnun musun?