Neler Yeni

DA 4 Sistem Kargo Sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Kürşat
Merhabalar İtopya nın müşteri hizmetleri ve pazarlama müdürü ile görüştüm haftasonu çalışma izinlerinin olduğunu ve cumartesi yani bugün kargoya verileceği söylenmişti fakat bir haber yok ben bugün kargoya verirler pazartesi veya salı dağıtıma çıkar diye düşünmüştüm siparişi vereli 10 gün oldu saat şuan 2 sizce hala kargoya verilme ihtimali var mı?

Mamyy

80+ Silver
Merhabalar İtopya nın müşteri hizmetleri ve pazarlama müdürü ile görüştüm haftasonu çalışma izinlerinin olduğunu ve cumartesi yani bugün kargoya verileceği söylenmişti fakat bir haber yok ben bugün kargoya verirler pazartesi veya salı dağıtıma çıkar diye düşünmüştüm siparişi vereli 10 gün oldu saat şuan 2 sizce hala kargoya verilme ihtimali var mı?
Donanım arşivi

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Verilir, benim itopyadan aldığım kasa (Boş kasa) akşam saat 7'de kargoya verilmişti.

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,300
İsim
umut şahin
knk verilir sonuçta lojistik sağlik ve taşıma gibi iişlerde kısıtlama olmaz kargoya verileiblilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Kürşat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Verilir, benim itopyadan aldığım kasa (Boş kasa) akşam saat 7'de kargoya verilmişti.
Umarım verilir içime bir umut oldu teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

knk verilir sonuçta lojistik sağlik ve taşıma gibi iişlerde kısıtlama olmaz kargoya verileiblilir
Umarım verilir teşekkür ederim yorumun için

Herkes bu aralar itopyadan müzdarip gibi
Çok yoğunlar gerçekten pazarlama müdürü kendi şahsi telefonu ile beni arayıp konuştu çok iyi yardım sever biriydi bir kaç video gördüm gerçekten aşırı yoğunluk mevcut o insanlar da elinden geleni yapıyor bir şey diyemiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Kürşat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Berkcan
Bende 24 ünde sipariş vermiştim bugün kargoya verildi verilebilir.

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,300
İsim
umut şahin
Umarım verilir içime bir umut oldu teşekkür ederim

Umarım verilir teşekkür ederim yorumun için

Çok yoğunlar gerçekten pazarlama müdürü kendi şahsi telefonu ile beni arayıp konuştu çok iyi yardım sever biriydi bir kaç video gördüm gerçekten aşırı yoğunluk mevcut o insanlar da elinden geleni yapıyor bir şey diyemiyorum
rica ederim bro

Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Kürşat
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,784
Üyeler