Neler Yeni

DA 4 SİSTEMİ KUTULAMA KARGOLAMA NASIL OLUR?

ALPER007

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
alper erener
Merhabalar, 24 Kasım tarihinde itopya'dan DA SİSTEM4 siparişi verdim ve 4 Aralık tarihinde kargolandı ancak aklıma takılan bir problem var. Sistemimin montajlanarak bana teslim edilmesini istedim ve ek olarak monitör siparişi verdim. Ancak UPS nin sisteminde sadece 2 koli gözüküyor. 1. koli kasa 2. koli ise boş kutular(bilgisayar parçalarının) 3. kutu monitör olması gerekmiyor mu? eksik kargolandı mı? yoksa boş kutu kolisi ile birleştirme ihtimali var mı? itopya ya ulaşamadığım için sizlerden yardım almak istedim. teşekkür ederim.

Deadlifter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
850
İsim
Cenk
Merhabalar, 24 Kasım tarihinde itopya'dan DA SİSTEM4 siparişi verdim ve 4 Aralık tarihinde kargolandı ancak aklıma takılan bir problem var. Sistemimin montajlanarak bana teslim edilmesini istedim ve ek olarak monitör siparişi verdim. Ancak UPS nin sisteminde sadece 2 koli gözüküyor. 1. koli kasa 2. koli ise boş kutular(bilgisayar parçalarının) 3. kutu monitör olması gerekmiyor mu? eksik kargolandı mı? yoksa boş kutu kolisi ile birleştirme ihtimali var mı? itopya ya ulaşamadığım için sizlerden yardım almak istedim. teşekkür ederim.
Ne dertler var :) Boş kutular kasanın olduğu kutuda gelir. İşlemci ve anakartın kutusunu koyarlar. Ekran kartıda aynı kutunun içerisinde olur. 2. kutuda monitör işte :)

ALPER007

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
alper erener
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne dertler var :) Boş kutular kasanın olduğu kutuda gelir. İşlemci ve anakartın kutusunu koyarlar. Ekran kartıda aynı kutunun içerisinde olur. 2. kutuda monitör işte :)
Cevabın için çok teşekkür ederim kardeşim ama şöyle bir video izledim itopya kargolama boş kutuları koydukları koli bayağa büyük duruyor.(video dk 3.35) Dolayısıyla kasa kutusuna boş kutuları koyacaklarını hiç sanmıyorum. Tek derdim o kadar bekledim,eksik teslim etmemeleri.

Deadlifter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
850
İsim
Cenk
Cevabın için çok teşekkür ederim kardeşim ama şöyle bir video izledim itopya kargolama boş kutuları koydukları koli bayağa büyük duruyor.(video dk 3.35) Dolayısıyla kasa kutusuna boş kutuları koyacaklarını hiç sanmıyorum. Tek derdim o kadar bekledim,eksik teslim etmemeleri.
Evet videoda öyle gözüküyor ama 2 yıl öncesinden bir video. Biz aldığımızda kasa kutusu gayet büyüktü ve boş kutular kasa kutusunda olmak üzere tek kutu olarak geldi. Sizinde öyledir bence.

ALPER007

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
alper erener
Evet videoda öyle gözüküyor ama 2 yıl öncesinden bir video. Biz aldığımızda kasa kutusu gayet büyüktü ve boş kutular kasa kutusunda olmak üzere tek kutu olarak geldi. Sizinde öyledir bence.
inş. öyledir kardeşim :) , çok uzun zamandır PC toplamak için ne emekler verdim.O yüzden biraz tedirgin ve heyecanlıyım.Umarım dediğin gibi olur ve aksilik yaşamam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Kadir Çorapçı
hem ıtopya sahıbı hemde abdullahın attıgı fotoda tek kutuda toplanmıs vazıyetteydı pc ler kulaklık standı dahil. benımde hazır kargo beklıyor ınsallah gelır yakın zamanda .

ALPER007

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
alper erener
hem ıtopya sahıbı hemde abdullahın attıgı fotoda tek kutuda toplanmıs vazıyetteydı PC ler kulaklık standı dahil. benımde hazır kargo beklıyor ınsallah gelır yakın zamanda .
Ben o fotoğrafı kaçırdım kardeşim ama bu dediklerine sevindim umarım biran önce elimize kargolarımız eksik olmadan hasar olmadan elimize ulaşır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Salih Sarıgüzel
nasıl olur bende 24 kasımda da-4 sipariş verdim benimki niye 4 aralıkta kargolanmamış anlayamadım çok şanslısınız gerçekten nereden baksanız 2 gün avantajlısınız, siz kargonuzu teslim aldığınızda biz daha gözümüz kargo yolunda bekliyor olacağız anlaşılan. Eksik ürün almazsınız her şey yolunda gözüküyor.

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu

Ekler

• CABA9A84-1A3F-4153-9AC0-2418528C5C92.png
    CABA9A84-1A3F-4153-9AC0-2418528C5C92.png
    1.6 MB · Hit: 61
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Salih Sarıgüzel
1607269740241.png

hem ıtopya sahıbı hemde abdullahın attıgı fotoda tek kutuda toplanmıs vazıyetteydı PC ler kulaklık standı dahil. benımde hazır kargo beklıyor ınsallah gelır yakın zamanda .
Arkadaşın dediği fotoğraf bu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Kadir Çorapçı
bugun ıtopya patronu yıne hikaye attı bır cok sıstem hazır kargo beklıyor kolilerde buyuk ıhtımal haftaya herkesın elınde olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Mehmetcan Aydın
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Salih Sarıgüzel
Ben montajlı istedim benimki tak çalıştır gelir herhalde dimi? Uzun yıllar sonra zor şartlarda para biriktirip kasa aldım. Kendim montaj yapmaya cesaret edemem😂
Montajlı gelecektir lakin win 10 kurman gerekecek şimdiden usb belleğe win 10 hazırlasan iyi olur

Top Bottom