Neler Yeni

Ana Konu DA Ayın ürünleri -Steelseries mouse

toma_06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
920
İsim
Efe
Konu açıldıysa özür dilerim, görmedim.
Mouse geliyor.
Benim tahminimce Rival 3- Rival 3 Wireless olacak. (Kutu olarak ona benzettim.) Yanına da indirimli kulaklık, Mousepad vb. eklenebilir diye düşünüyorum.

Alıntıyı görüntüle
ayın ürünü demiyor, ayın ürünleri deniyor. büyük ihtimal steelseries markasının indirimleri olacak.

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
ayın ürünü demiyor, ayın ürünleri deniyor. büyük ihtimal steelseries markasının indirimleri olacak.
Ocak ayında olduğu gibi olacak o zaman.
Monitör geleceğini düşünmüyorum. Kulaklık, klavye falan gelebilir. (Steelseries)

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,125
İsim
Kadir
Benim tahminim asusta olduğu gibi sadece mouse olmaz birkaç ürün daha olur ayrıca geçen yapılan mouse'tan çok k3 klavyenin fiyatı baya iyi indirimdi tabi mouse stok sayısı çok yüksekti orası ayrı.

toma_06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
920
İsim
Efe
Benim tahminim asusta olduğu gibi sadece mouse olmaz birkaç ürün daha olur ayrıca geçen yapılan mouse'tan çok k3 klavyenin fiyatı baya iyi indirimdi tabi mouse stok sayısı çok yüksekti orası ayrı.
şu an 900den satıyorlar 500e aldıkları klavyeyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

sarı sitede.

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Evet, ayın ürünleri yazıyormuş. Başlığı düzenledim.
Ocak ayında "İndirimi ile rakipsiz Steelseries Oyuncu Ekipmanları" videosunda olduğu gibi olacak sanırım.

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,125
İsim
Kadir
Mesaj otomatik birleştirildi:

sarı sitede.
Doğrudur açıkçası bir klavyeye o kadar para bağlamak istemedim ben almadım bütçesi olana 599 TL ye iyi indirimdi

toma_06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
920
İsim
Efe
Doğrudur açıkçası bir klavyeye o kadar para bağlamak istemedim ben almadım bütçesi olana 599 TL ye iyi indirimdi
ben aldım ama asus ekipmanını anlata yetişemedim, şimdi de klavyeyi kaldırmışlar geçerli ürünlerden şaka yaparmış gibi :D

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
ayın ürünleri de sistemler gibi itopyadan mı oluyor birkaç dakikada tükeniyor mu
Genelde çok rahat alınabiliyor. Alsam mı almasam mı diye birkaç dakika düşünüp satın almıştım. Hem klavye hem mouse.
İtopya ile oluyor.

hezarfenc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Furkan
Aga bir ürün yok ya kaç sayfa ürün geliyor stres yapmayın hemen ha gardeş

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Mouse mu? Ayın ürünü konusuna birkaç kere baktım 1 kere bile mouse yazan görmedim. Hatam varsa düzeltin ama herkes işlemci, monitör vs yazıyordu. Mouse biraz üzdü.
Mouse nedir gerçekten? Wireless kulaklık veya monitör beklerken bununla karşılaşmamız hiç olmadı.
Ayın ürünleri yazıyormuş başlıkta. Kulaklık klavye falanda gelebilir. Ama ana ürün (en büyük indirimin olduğu ürün) mouse olacak gibi.
Monitör geleceğini zannetmiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Darth Vader
Keşke monitör olsaydı 75 Hz monitör kullanmaktan bıktım.😓😓😓

onurkaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Onur
mouse gelirse gerçekten üzücü o zaman neden konu açılıyor insanlar boşa mı yorum yapıyor oradaki en çok istenen ürünler gelmeyecek ise konu açmanın bir anlamı yok

Top Bottom