selamlargençler
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 768
- İsim
- :(
- Bütçe
- 1000
Selamlargençler. Max 1000 TL' ye klavye mouse ve mousepad almam gerekiyor. Mouse kesinlikle wireless özellikli olması lazım. Bir de click sesi çok olmasa iyi olur. Steelseries Rival 3 bana yakın gibi duruyor. Bu mouseda tek sevmediğim özellik arka kısmındaki steelseries logosunda led yok. Kablolu olanında var ama. ( pili daha uzun süre gitsin diye led yok)
Klavye de wireless özellikli olsa iyi olur ama wireless özellikli olan modeller 1000 TL civarına geliyor yaklaşık. Almışken şık bir şey almak istediğim için f/p bir klavye ( ışıklı mışıklı ) bulamadım. Mousepad olarak da steelseries düşünüyorum. Yorumlarınız benim için çok değerli.
Edit: Şu klavye göze çok şık geliyor. Yorumlarınız nedir bu klavye hakkında. Klavyede mekanik takıntım yok. Çok ses yapmasını istemiyorum.
www.akakce.com
www.itopya.com
Klavye de wireless özellikli olsa iyi olur ama wireless özellikli olan modeller 1000 TL civarına geliyor yaklaşık. Almışken şık bir şey almak istediğim için f/p bir klavye ( ışıklı mışıklı ) bulamadım. Mousepad olarak da steelseries düşünüyorum. Yorumlarınız benim için çok değerli.
Edit: Şu klavye göze çok şık geliyor. Yorumlarınız nedir bu klavye hakkında. Klavyede mekanik takıntım yok. Çok ses yapmasını istemiyorum.

HyperX Alloy Core RGB HX-KB5ME2-TU Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Alloy Core RGB HX-KB5ME2-TU Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Alloy Core RGB HX-KB5ME2-TU Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.311,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Steelseries Rival 3 RGB Kablosuz Gaming Mouse | ITOPYA
Steelseries Rival 3 RGB Kablosuz Gaming Mouse En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile SSM62521 ITOPYA'da.