Redmental
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 6,186
Çok düşük bütçeli olmıyacak dedi bence 4k fln olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
tamam reis düşüncen için sağol. Ben yinede rez aliyim 5k altı![]()
Çok düşük bütçeli olmıyacak dedi bence 4k fln olur
tamam reis düşüncen için sağol. Ben yinede rez aliyim 5k altı![]()
Hevesinizi kırmak istememem ama 4-5k arası olmayacagını düşünüyorum tabi bu benim düşüncem bu sefer bi 6-7K arası olacak gibi.Çok düşük bütçeli olmıyacak dedi bence 4k fln olur
özelleştirmede rtx 2070 super koysun bana yeter
![]()
6-7k yı düşük bütçe olarak değerlendiriyorsan öyle gelir kankaHevesinizi kırmak istememem ama 4-5k arası olmayacagını düşünüyorum tabi bu benim düşüncem bu sefer bi 6-7K arası olacak gibi.
ya da 1660 serisindenhacının bir önceki topladığı sistem 5.900tl oldu ve daha aşağasını yapacak ise işlemci 3500x veya 2600 ama ekran kartı ise rx 5500 xt 8gb olacaktır bir diğer rx 5500 xt içinde pahalı diyen birinede belki indirim almışımdır beni tanımıyormusunuz diye yanıt vermişti yani bariz 5500xt geliyor
hacının bir önceki topladığı sistem 5.900tl oldu ve daha aşağasını yapacak ise işlemci 3500x veya 2600 ama ekran kartı ise rx 5500 xt 8gb olacaktır bir diğer rx 5500 xt içinde pahalı diyen birinede belki indirim almışımdır beni tanımıyormusunuz diye yanıt vermişti yani bariz 5500xt geliyor
Düşük bütceli olmayacak dedi.6-7k yı düşük bütçe olarak değerlendiriyorsan öyle gelir kanka
ya da 1660 serisinden
çok düşük bütçeli olmıcak dedi 3k civarından behsediyor ama yinede düşük bütçe olcak dedşDüşük bütceli olmayacak dedi.
ben daha yorum yapmıyorum rx 5500 xt çıkınca herkes şaşıracak ve bende yayınlanınca forumda tebrik isterim diye konu açarım6-7k yı düşük bütçe olarak değerlendiriyorsan öyle gelir kanka
ya da 1660 serisinden
Ne alaka çok düşük bütceli olmayacak dedi diyorsun ama 3K civarında diyorsun.çok düşük bütçeli olmıcak dedi 3k civarından behsediyor ama yinede düşük bütçe olcak dedş
ben daha yorum yapmıyorum rx 5500 xt çıkınca herkes şaşıracak ve bende yayınlanınca forumda tebrik isterim diye konu açarım![]()
hayır çok düşük bütçe demek 3k ve civarıdır diyorumNe alaka çok düşük bütceli olmayacak dedi diyorsun ama 3K civarında diyorsun.