K k3izerr 80+ Katılım 7 Nisan 2023 Mesajlar 4 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Gökay 10 Nisan 2023 #1 Bugün siparişi iptal etmek istiyorum fakat para iadesinin de uzun sürmesinden korkuyorum. Sipariş verdikten sonra iptal eden oldu mu? Olduysa kaç günde para iadesi yapıldı?
Bugün siparişi iptal etmek istiyorum fakat para iadesinin de uzun sürmesinden korkuyorum. Sipariş verdikten sonra iptal eden oldu mu? Olduysa kaç günde para iadesi yapıldı?
HyperBTW 80+ Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 173 Dahası Reaksiyon skoru 88 İsim emre 10 Nisan 2023 #2 lptal etmek yerine forumdan kendi şehrinizde yaşayan birine verebilirsiniz
K k3izerr 80+ Katılım 7 Nisan 2023 Mesajlar 4 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Gökay 10 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 HyperBTW yazmış: lptal etmek yerine forumdan kendi şehrinizde yaşayan birine verebilirsiniz Devamı için tıklayın... indirimli fiyattan almamıştım hocam, 4 nisan günü sipariş vermiştim
HyperBTW yazmış: lptal etmek yerine forumdan kendi şehrinizde yaşayan birine verebilirsiniz Devamı için tıklayın... indirimli fiyattan almamıştım hocam, 4 nisan günü sipariş vermiştim