Amazon iptal edilen siparişin para iadesini ne kadar sürede yapıyor?

Ö.F.Ö

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,513

Dün Amazon'dan kulaklık siparişini primelı satıcı görmediğim için normal sipariş verdim. Bugün primelı bir satıcı gördüm normal sipariş 17 ocak salı günü geliyor, prime ile sipariş yarın geliyor. Biliyorum arada çok bir zaman farkı yok ama eğer siparişi iptal ettiğim gibi para iadesi yaparsa prime ile almak istiyorum.

bankayla alakalı bu durum biraz trendyol ve bkmde iade gerçekleştirdiğimde 2 hafta sürmüştü amazonda benzer olabilir

Dün Amazon'dan kulaklık siparişini primelı satıcı görmediğim için normal sipariş verdim. Bugün primelı bir satıcı gördüm normal sipariş 17 ocak salı günü geliyor, prime ile sipariş yarın geliyor. Biliyorum arada çok bir zaman farkı yok ama eğer siparişi iptal ettiğim gibi para iadesi yaparsa prime ile almak istiyorum.
Eğer onlara ulaştıysa 2-3 gün içinde hesabına yatar.

Birkaç saat içinde geri geldi benim iptal ücretlerim, banka kartıyla sipariş vermiştim.

Bankadan bankaya değişen bir gün sayısı artıyor dostum prime li satıcı Amazon değilse eğer boşvere iptal etme 1 hafta falan bekletebilir çünkü seni

Eğer onlara ulaştıysa 2-3 gün içinde hesabına yatar.
İptal et'e tıkladığımda ''KISA SÜRE İÇİNDE KARGOYA VERİLECEK. İPTAL GERÇEKLEŞTİRİLEMEYEBİLİR.'' diyor. 2-3 gün ise değmez o zaman, teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bankadan bankaya değişen bir gün sayısı artıyor dostum prime li satıcı Amazon değilse eğer boşvere iptal etme 1 hafta falan bekletebilir çünkü seni
Primelı satıcı da primesız satıcı da Amazon değil. Teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,604
Üyeler
184,949
Son üye
recep Talha
Geri