ağız dolusu sövmek istiyorum

aga amazon para iademi gerçekleştirdi vatandaki 16 gb modelini aldım şimdi 34 bin TL ahjsjsmdşaföşsöfşsös kadere bak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

enayi mediamarkt 35 e almıştım iptal etti bugün 1k daha uyguna aldım ahskamlaaşödiaödşaça
işte nasip hocam bazen hayırlısı buymuş demek lazım

adam ya geldi adam

Ekler

• IMG_2221.jpeg
    IMG_2221.jpeg
    2.2 MB · Hit: 402
Hayırlı olsun

aga amazon para iademi gerçekleştirdi vatandaki 16 gb modelini aldım şimdi 34 bin TL ahjsjsmdşaföşsöfşsös kadere bak

enayi mediamarkt 35 e almıştım iptal etti bugün 1k daha uyguna aldım ahskamlaaşödiaödşaça
Hayırlı olsun hayırlısı olmuş 😄

Hayırlısı buymuş kardeşim bak daha ucuza almışsın 🙂

adam ya geldi adam
Hayırlı olsun hocam. Mediamarkt ve vatan gibi fiziksel mağazaların web alışveriş Siteleri hiç memnun etmiyor. Zaten fiziksel mağazacılığa daha önem verdikleri için böyle sipariş konusunda sıkıntı çıkabiliyor. Vatan mediamarkttan biraz daha iyi ama bi arkadaşımın da siparişi iptal oldu o yüzden genel yorum yaptım. Ben mediamarkt online sitesinden Asus tuf almıştım ve kargoya verilmesi en fazla 2 gün sürmesi gerekirken 20 gündür kargoya verilecek denilip depoda tozlanmak üzere beklettiler. Müşteri hizmetleri ile görüşerek sorunu çözmeye çalıştım ve ürünüm 15kdan 18k ya çıkmıştı. Ama nafile 26 güne kadar oyaladılar sonra zamlandığı için siparişimi iptal ettiler. Aradığımda da zamdan dolayı değil de Web sitesinde arıza/çökme varmış diye üstelemeye çalıştılar. Ben de müşteri hizmetlerine artık isyan ettim müdüre bağlayın falan dedim sonra yeni sorunumu çözmeye çalışmaya başladılar. Tekrardan sipariş vermem gerektiğini söylediler ama 18k olduğu için yine aradım ama mağduriyetim sebebiyle Allah'tan indirim kuponuyla ilk aldığım fiyata tekrardan sipariş verdim. Ertesi gün kargoya verilip 3 günde teslim aldım. Yani dediğim gibi asla fiziksel mağazaların online sitelerinden alışveriş yapmamaya çalışın. Adamlar ürünleri zamlayınca online olduğu için önemsemeden zamlanınca iptal ediyorlar. En iyisi trendyol gibi sitelerden ama güvenilir satıcıdan alın. Tekrardan hayırlı olsun hocam

Geri