bro ilk boss'da 20 kere ölmüşümdür en az sonrasını saymadım karakter biryerlerini kaldırıp koşamıyor saldırılardan kaçamıyorum resmen kanı gibi karakter yapmışlar bende biliyorum zor değil öylesine söyledim ama o karakterle o yavaşlıkla olacağı yokKnka easy mod gelirse tatmin hissi olmaz ki, aslında sadece sabır istiyor
zibilyon tane oyun var hangi birini yazıyım benim amacım genelin en iyi oyununu seçmek değil kim hangi oyunu çok seviyor onu öğrenmekNeden anket olarak yapmadın bunu? Bu şekilde hiçbirşey seçilemez.
Sürekli yeni karakter geliyor bu da oyunu dinç tutuyor.Katılıyorum.Ama MC de var şimdi modlar ile neler yapılıyor.Elektrik üretmeli bir sürü mod var çok keyifli.Eninde sonunda MC ye de LoL modu yaparlar muhtemelen.Ondan MC.league of legend
Anladım ben başlıktan onu anladım. En çok oynanan 25 tane oyun yazilabilirdi ama belki.bro ilk boss'da 20 kere ölmüşümdür en az sonrasını saymadım karakter biryerlerini kaldırıp koşamıyor saldırılardan kaçamıyorum resmen kanı gibi karakter yapmışlar bende biliyorum zor değil öylesine söyledim ama o karakterle o yavaşlıkla olacağı yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
zibilyon tane oyun var hangi birini yazıyım benim amacım genelin en iyi oyununu seçmek değil kim hangi oyunu çok seviyor onu öğrenmek
konum oyunla alakalı ve gayet doğru yerde merak etmemde gayet normal insanlarada zorla yazdırmıyorum zaten kim hangi oyunu seviyor merak ediyorum sen istemiyorsan yazmayabilirsin.Son zamanlarda seçiyor konuları katlanıyor.
Napacaksın adam sen milletin sevdiği oyunu?
Hadi açıyon konu dışına aç.