700 kere bitirirsin o zaman rdr 2 yiSadece sen online seviyorsun diye biz online sevmek zorunda değiliz.
700 kere bitirirsin o zaman rdr 2 yiSadece sen online seviyorsun diye biz online sevmek zorunda değiliz.
Hocam oyun korkutucu değil ki. 5 yaşındaki kardeşim korkmuyor oyundanve benim oynamaya kalbimin dayanamadığı oyun daha doğrusu yemedi diyelim özelliklede kapalı alanlarda ve gece görevleri
Dying light ı bitiririm. CS valo hep kendini tekrar ediyor. Sevmiyorum.700 kere bitirirsin o zaman rdr 2 yi
yok iade ettim dedim ya yemedi oynamak boşa durmasın diye bende başak oyun aldım ben biraz ürkegim mi desem nasıl desem işte öyleyimHocam oyun korkutucu değil ki. Sizde varsa bana özel mesaj ile steam hesabınızın ismini atın. Bitirelim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dying light ı bitiririm. CS valo hep kendini tekrar ediyor. Sevmiyorum.
Hocam ben prefesyonel oldum oyunda. 130 saatim var.yok iade ettim dedim ya yemedi oynamak boşa durmasın diye bende başak oyun aldım
Valo olabilir tr serveri olduğundan insanlarla konuşmak zevkli oluyEvet Ömür Boyu Sadece Tek Bir Oyun Oynama Hakkınız Olsa Hangi Oyunu Oynardınız? Benim Oyunum Budur Beni Bu Oyuna Gömün Dediğiniz Bir Oyun Varmı?
Benim Oyunum CyberPunk 2077
Peki Ya Sizin Oyununuz Nedir?
Alıntıyı görüntüle