aramanı öneririm 5 günü geçmiş kargoya verilmesi gerekirdiben 19unda verdim siparişi hala montaj aşamasında
şakamı bu ya
aramanı öneririm 5 günü geçmiş kargoya verilmesi gerekirdiben 19unda verdim siparişi hala montaj aşamasında
şakamı bu ya
geçen gün aramıştım zaten kadın haftaya elinizde olur dedi.aramanı öneririm 5 günü geçmiş kargoya verilmesi gerekirdi
çalışıyor değil mi sıkıntısızBenim elimde. Bilgi isteyen yazabilir
Ama ekran kartını siz takacaksınız biliyorsunuz demiçalışıyor değil mi sıkıntısız
evet evetSıkıntısız
Ama ekran kartını siz takacaksınız biliyorsunuz demi
performansından memnunmusun bir sıkıntı vb varmıSıkıntısız
Ama ekran kartını siz takacaksınız biliyorsunuz demi
ekran kartı takmak kolay iş ya o kıısmda sıkıntı yok sen oynadınmı oyun felan nasıl performansıEğer ekran kartını takamazsanız beni etiketleyin yardımcı olurum
heeEğer ekran kartını takamazsanız beni etiketleyin yardımcı olurum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yok sıkıntı. işlemci soğutucu birazcık sesli gibi ama rahatsız etmiyor
hayırlı olsun güle güle kullanEğer ekran kartını takamazsanız beni etiketleyin yardımcı olurum
Yok sıkıntı. işlemci soğutucu birazcık sesli gibi ama rahatsız etmiyor
kaç gündür dua ediyorum ben sıkıntı çıkmasın diyeBenim kargom yırtık pırtık geldi ama PC de bir sıkıntı yoktu
Bios guncellemicen xmp acicasin hocambios u nasıl güncelliyorsun zormu
birde mailinie faturan geldikten kaç gün sonra kargoya veriliyor
Sağol. Birde oyun yükleyemedim internet kablosu almayı unuttumekran kartı takmak kolay iş ya o kıısmda sıkıntı yok sen oynadınmı oyun felan nasıl performansı
hee
hayırlı olsun güle güle kullan
hee iyi o kolay işevet evet
performansından memnunmusun bir sıkıntı vb varmı
ah be neyse tek sıkıntın o olsunSağol. Birde oyun yükleyemedim internet kablosu almayı unuttum
ramlerin mhz değeri demi o yükselticem sadece profile 1 yapmam gerekti galibaBios guncellemicen xmp acicasin hocam