Neler Yeni

DA Flexy Silver hakkında bilgi almak isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,317
İsim
Bilal Tepe
hee iyi o kolay iş

ah be neyse tek sıkıntın o olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

ramlerin mhz değeri demi o yükselticem sadece profile 1 yapmam gerekti galiba
Xmp acamn yeterli olacaktır açınca otomatik ram frekansına çeker eğer cekmesse manuel de alıp Dave yapıp yeniden baslatabilirsin

iep_yk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
İbrahim Emir Polat
Bundan sonrası Steam indir .d

ramlerin mhz değeri demi o yükselticem sadece profile 1 yapmam gerekti galiba
Evet

Etzell

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
abdullah taş
Arkadaşlar sistem ekran kartı dışında bana hazır geldi. Ekran kartını forumdaki arkadaşların yardımıyla takmış olup sistemi çalıştırdım. İlk günün heyecanıyla oyun falan derken bios kontrolü yapmamıştım.
+ Bios güncel gelmiyor.
+ Ram hızları (3200mhz değil daha düşüktü 2133 gibi bir şeydi.)
+Windows deneme sürümü kurulu geldi.
+Sistem de herhangi bir sorun yok açılmadı etmedi gibi bir problemle karşılaşmadım.
Başka sorusu olan varsa yardımcı olurum.
hocam benimki yolda inş sağlam gelir gelince yardımcı olurmusun bios ve ram yukseltmeyi pek anlamıyorum onlardan

Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
mustafa zabun
Arkadaşlar sistem ekran kartı dışında bana hazır geldi. Ekran kartını forumdaki arkadaşların yardımıyla takmış olup sistemi çalıştırdım. İlk günün heyecanıyla oyun falan derken bios kontrolü yapmamıştım.
+ Bios güncel gelmiyor.
+ Ram hızları (3200mhz değil daha düşüktü 2133 gibi bir şeydi.)
+Windows deneme sürümü kurulu geldi.
+Sistem de herhangi bir sorun yok açılmadı etmedi gibi bir problemle karşılaşmadım.
Başka sorusu olan varsa yardımcı olurum.
Güle güle kullan gardaşım

ben 19unda verdim siparişi hala montaj aşamasında
şakamı bu ya
Müşteri hizmetleri kronik bir montaj hatası olduğunu söyle çok fazla kişiden geri dönüş almışlar büyük ihtimal onu kontrol edip yollayacaklar telaşlanma büyükihtimal sağlam yollamak için inceleme yapıyorlardır

hocam benimki yolda inş sağlam gelir gelince yardımcı olurmusun bios ve ram yukseltmeyi pek anlamıyorum onlardan
Ederiz gardaşım sorun yok

Etzell

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
abdullah taş
Güle güle kullan gardaşım

Müşteri hizmetleri kronik bir montaj hatası olduğunu söyle çok fazla kişiden geri dönüş almışlar büyük ihtimal onu kontrol edip yollayacaklar telaşlanma büyükihtimal sağlam yollamak için inceleme yapıyorlardır

Ederiz gardaşım sorun yok
eyw gardaşım :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
mustafa zabun
bios u güncelemessem ne gibi sorunlar ile karşılaşırım
Sorununu bilmiyorum ama ramleri düşük kullanırsın ama yardımcı oluruz buradan güncelleme için basit

geçen gün aramıştım zaten kadın haftaya elinizde olur dedi.
bidaha arasam mı
Gelir arkadaşlar rahat olun büyük ihtimal bu kadar sorun olunca kasaların hepsini tekrar incelemeye soktular bence

Benim elimde. Bilgi isteyen yazabilir
Dostum anakart'a güç gitmiyor diye bir sürü konu açılmış. Ben cumartesi gecesi aldım sistemi çok iyi bir fiyat yakaladım. 1660 super için geç kalmıştım ancak 1650 super nasip oldu. Herhangi bir göze çarpan sıkıntı var mı? Veya benden başka 1650 super'li olan versiyonu satın alan var mı?

iep_yk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
İbrahim Emir Polat
Bizde bir sıkıntı olmadı.
Dostum anakart'a güç gitmiyor diye bir sürü konu açılmış. Ben cumartesi gecesi aldım sistemi çok iyi bir fiyat yakaladım. 1660 super için geç kalmıştım ancak 1650 super nasip oldu. Herhangi bir göze çarpan sıkıntı var mı? Veya benden başka 1650 super'li olan versiyonu satın alan var mı?

Top Bottom