Neler Yeni

DA-Forum Bilgisayarı alan varmı?

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,375
İsim
Berkay BABUCCU
Biraz uğraş diyelim eziyet değil de.Ama değdiğine de hepimiz hemfikiriz.Aynı sistemi almak istesek arada 3bin tl fark olacaktı.3bin tl bugün kiminin 1 aylık çalışma parası.O yüzden şükür diyelim uğraşa değer :) Alanlara hayırlı olsun kulaklık standını o uğraşa sayın :)

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,102
İsim
Zeki Müren
Arkadaşlar ben bugün gittim yola çıktım fatura kısmında bir hata olmuş ondan dolayı faturayı değiştirdiler mağduriyetimden dolayı da ekstra bir kupa hediye ettiler zaten kulaklık standı verilmişti amd ve itopya baskılı bir kupam oldu hatıra olarak saklayacağım çok beğendim. Kupanın işçiliği o kadar iyi ama sırf baskıları için kullanacağim :)

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
G
Arkadaşlar ben bugün gittim yola çıktım fatura kısmında bir hata olmuş ondan dolayı faturayı değiştirdiler mağduriyetimden dolayı da ekstra bir kupa hediye ettiler zaten kulaklık standı verilmişti amd ve itopya baskılı bir kupam oldu hatıra olarak saklayacağım çok beğendim. Kupanın işçiliği o kadar iyi ama sırf baskıları için kullanacağim :)

Bunu bile yapmayan firmalar var yarım elma gönül alma. Sağolsun @itopya.com un kendi adıma hiçbir negatif durumu olmadı bu zamana kadar.

@BERKANY bende tam olarak onu söyledim de yanlış anlaşılmış.

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,375
İsim
Berkay BABUCCU
Bunu bile yapmayan firmalar var yarım elma gönül alma. Sağolsun @itopya.com un kendi adıma hiçbir negatif durumu olmadı bu zamana kadar.

@BERKANY bende tam olarak onu söyledim de yanlış anlaşılmış.
bakış açısı farklılığından olabiliyor böyle şeyler . Sıkma canını arkadaşlar anlamıştır demek istediğini. :)

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,719
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Az öncede söylediğim gibi erken saatlerde gittiginizde aynı gün için de saat verebiliyorlarmış arkadaşlarında yazdığı gibi. Siz garantiye almak için yarın sabah örn arayın sorun. Yogunluk durumuna göre yardımcı olacaklardır diye düşünüyorum
Ben montaj istemiyecegim sadece parçaları alıp dönerim valla knka ben ne yapacağım orada saatlerce

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,719
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
vermiyorlar öyle
Allah yandık desene benim ev çok ters esenler nere Beylikdüzü nere bir buçuk saat yol var keşke alabilseydik ya acaba arasak hazır edin desek ederler mi

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ
Allah yandık desene benim ev çok ters esenler nere Beylikdüzü nere bir buçuk saat yol var keşke alabilseydik ya acaba arasak hazır edin desek ederler mi
sanmıyorum fakat mesela yarın erken gelıcem dersen daha iyi olur erken gidenlere verebiliyorlarmış arayıp bi sorarsan daha sağlıklı olur

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,719
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
sanmıyorum fakat mesela yarın erken gelıcem dersen daha iyi olur erken gidenlere verebiliyorlarmış arayıp bi sorarsan daha sağlıklı olur
Anladım knka çok sağol

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
G
Ben montaj istemiyecegim sadece parçaları alıp dönerim valla knka ben ne yapacağım orada saatlerce
Montajsız teslim yapmıyorlar haklı olarak. Gezersin ya yakınında migros ve migrosun avm si var dev gibi yer hazır gitmişken gez dolaş. Valla haberim olsaydı bende beklerdim birlikte teslim alırdık sistemi. En azından bir yere kadar araba ile atardım seni.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,950
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
Bugün müşteri hizmetleri kapalı acaba son gün gitsek yani pazar günü aynı gün vericekler mi

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
768
İsim
:(
Yol uzak ya napsam bilmiyorum ben de

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ
Bugün müşteri hizmetleri kapalı acaba son gün gitsek yani pazar günü aynı gün vericekler mi
22 sine kadar alma hakkiniz vardi diye biliyorum o gun son ama o gun gidip belki 23unde teslim yapabilir ler bilemiyorum yarın kapalı mi müşteri hizmetleri?

Top Bottom