DA forum hesap dondurma

Sebastian Szymanski

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,590
Bu aralar forumda hiç bir şey yapmadan sadece konuları izleyerek çok zaman kaybettiğimi fark ettim derslerim var o yüzden kötü hissettim hesabımı nasıl dondurabilir yada kapatabilirim

Bu aralar forumda hiç bir şey yapmadan sadece konuları izleyerek çok zaman kaybettiğimi fark ettim derslerim var o yüzden kötü hissettim hesabımı nasıl dondurabilir yada kapatabilirim
kapatma yok diye biliyorum (bi arkadaş hesap silme var mı demişti moderatörde yok demişti) aynı şekilde dondurmada olduğunu sanmıyorum bu sorunla kendin başa çıkmalısın

Küfür spamla anında uçarsın.

Hocam perma ban atsalar iyi olur aslında :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yok ya hocam forumun huzurunu bozmayalım boş işlerle
valla 2020 den kalma iyi hesap para eder aslında🤑

Ciddimisiniz hocam değişikmiş hesabın 2020den kalma olması çokmu şeyi değiştiriyor?
kesinlikle tavsiye ettiğim bi durum değil bide bilmiyorum bu galiba forumda yasak bence kendin yüzleş

Sakın hesabını satmaya kalkışma. Hesap dondurman "sanırsam" mümkün değil . Hesabına girmeyerek bu sorunu çözebilirsin.

Dostum, hesaba girmeyebilirsin. Derslerin bittiğinde tekrar girebilirsin. Kendi iradeni kullanabilmen gerekiyor.

Çok kapatmak istiyorsun emir aydın profiline en yaratıcı küfürleri yaz 10 dk sonra hesap yok

• Muhteşem
Reaksiyonlar: RefX
özelden yetkililere küfür et (kendi bulduğun küfürlerle) hesap kalmaz

Geri