Doğru ama bir çoğundan, dediğin gibi .Emir Timur, Yıldırım Bayezid ve bir çok Osmanlı padişahından daha iyi bir yönetici ve komutandır.
Alıntıyı görüntüle
Hocam ama hızlı yükseldikleri gibi hızlıda yıkılmışlar, bunun sebebi nedir?Emir Timur, Yıldırım Bayezid ve bir çok Osmanlı padişahından daha iyi bir yönetici ve komutandır.
Alıntıyı görüntüle
Timur’un iki ideolojisi vardı. Birincisi, Cengiz ideolojisini ihya etmek, ikincisi gaza. Bunu ispat için Anadolu’ya gelince İzmir’i aldı. Osmanlı yedi senedir gaza ediyordu Timur on beş günde aldı.
- Prof. Dr. HALİL İNALCIK
Timur Osmanlının 200 Yılda Ulaştığı Güce Kendi Tek Başına 0'dan Kurduğu İmparatorluğuyla 17 Yılda Ulaşmış ve Mağlubiyet Yüzü Görmemiştir.
- Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil
Timurdan sonra bir hükümdar kalmıyor, devlet sürekli güç kaybediyor. Bir nevi artık bir otorite kalmıyor ve devlet kişisel çıkarlar üzerine kurulmaya devam ediyor, temeli sağlam olmayan bina da çöker. Orta da bir devlet yok her kes için doğru olan tek şey kendi çıkarı.Hocam ama hızlı yükseldikleri gibi hızlıda yıkılmışlar, bunun sebebi nedir?
Vaaay kral aman dikkat et ileri gitme sbgddgdhdhdEn büyük itirafım bu olcak.
Sınıftan birini seviyorum.
Homoseksüel ilişki mi?Ya Bu İtirafı Kimseyle Paylaşmadım Hatda Kendim Bile Niye Böyleyim Diye Kendimle Bile Konuşmuyorum O Kadar İğrenç Bişey ki Kendimden Nefret Ediyorum Bazen..(Çok Merak Eden Varsa Cinsellikle Alakalı Ama Daha Bişi Demem)
Birde Cinselliğe Çok Açım Aslında Bu Normal'de İyi bir şey Ama Beni Çok Rahatsız Etmeye Başladı Daha Detaya Girmicem..
Bu Arada Yaş 18
Hayır. Daha Fazla Sormasak Daha İyi olurHomoseksüel ilişki mi?