DA Forum itiraf ediyor!

Ben gerçek Führer değilim 😭 @Treyarch gerçek Führer 😭😭😭😭😭😭 keşke ben olaydııımmm.

Ya Bu İtirafı Kimseyle Paylaşmadım Hatda Kendim Bile Niye Böyleyim Diye Kendimle Bile Konuşmuyorum O Kadar İğrenç Bişey ki Kendimden Nefret Ediyorum Bazen..(Çok Merak Eden Varsa Cinsellikle Alakalı Ama Daha Bişi Demem)

Birde Cinselliğe Çok Açım Aslında Bu Normal'de İyi bir şey Ama Beni Çok Rahatsız Etmeye Başladı Daha Detaya Girmicem..
Bu Arada Yaş 18

Emir Timur, Yıldırım Bayezid ve bir çok Osmanlı padişahından daha iyi bir yönetici ve komutandır.
16-LErjsv2AeW4LM8jVuKCi4Er7AqK0I4SqCGld8rLs.jpeg

Timur’un iki ideolojisi vardı. Birincisi, Cengiz ideolojisini ihya etmek, ikincisi gaza. Bunu ispat için Anadolu’ya gelince İzmir’i aldı. Osmanlı yedi senedir gaza ediyordu Timur on beş günde aldı.
- Prof. Dr. HALİL İNALCIK

Timur Osmanlının 200 Yılda Ulaştığı Güce Kendi Tek Başına 0'dan Kurduğu İmparatorluğuyla 17 Yılda Ulaşmış ve Mağlubiyet Yüzü Görmemiştir.
- Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil

Emir Timur, Yıldırım Bayezid ve bir çok Osmanlı padişahından daha iyi bir yönetici ve komutandır.
Alıntıyı görüntüle
Doğru ama bir çoğundan, dediğin gibi :D.
Post automatically merged:

Alıntıyı görüntüle

Timur’un iki ideolojisi vardı. Birincisi, Cengiz ideolojisini ihya etmek, ikincisi gaza. Bunu ispat için Anadolu’ya gelince İzmir’i aldı. Osmanlı yedi senedir gaza ediyordu Timur on beş günde aldı.
- Prof. Dr. HALİL İNALCIK

Timur Osmanlının 200 Yılda Ulaştığı Güce Kendi Tek Başına 0'dan Kurduğu İmparatorluğuyla 17 Yılda Ulaşmış ve Mağlubiyet Yüzü Görmemiştir.
- Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil
Hocam ama hızlı yükseldikleri gibi hızlıda yıkılmışlar, bunun sebebi nedir?

Son düzenleme:
Hocam ama hızlı yükseldikleri gibi hızlıda yıkılmışlar, bunun sebebi nedir?
Timurdan sonra bir hükümdar kalmıyor, devlet sürekli güç kaybediyor. Bir nevi artık bir otorite kalmıyor ve devlet kişisel çıkarlar üzerine kurulmaya devam ediyor, temeli sağlam olmayan bina da çöker. Orta da bir devlet yok her kes için doğru olan tek şey kendi çıkarı.

Sen ve ben Timur İmparatorluğun da iki tane vezir olalım misal, sen diyorsun ki devlet böyle yönetilmez benim için şöyle olmalı, ben diyorum ki hayır olmaz benim istediğim gibi olacak vb. kişisel çıkarlar devreye giriyor yani. Hükümdarlar her ne kadar devleti ayakta tutmaya çalışsa da başarılı olamıyorlar tabi çöküşün bir sebebi ise Timur'dan sonra gelen hükümdarların etkili olamaması. Timur imparatorluğunun sön hükümdarı Hüseyin Baykara'nın ölümü üzerine yerine büyük oğlu Bediüzzaman geçti. Kardeşi Babür ile güçlerini birleştirerek yarım kalan Özbek seferini tamamlamak için uğraştılar ancak başarılı olamadılar. Bunun üzerine Özbekler Herat'a girdiler ve şehrin hakimiyetini ele geçirdiler, Bediüzzaman ve Babür ise ordularını dağıtarak mağlubiyeti kabul ettiler...

Çok az ders çalışarak liseden yüksek diploma notuyla mezun oldum çünkü fizik kimya ve biyoloji sınavları hariç diğer sınavları ben yazıyordum dolayısıyla sınav sorularını biliyordum, üst dönemlerin sınav sorularını da yazıyordum aklımda kalan soruları üst dönemlere satıyordum.

ilkokulda ki öğretmeninden neffret ettiğim için arkadaşlarıma bu kadın xxxboeda da öğretmen (anladınız) diyordum şimdilerde hala o öğretmenle görüşüyoruz iyi biriydi ama hep bana ceza verirdi sınıfın en çalışkanı bendim diye mi bilmiyorum

Çift hesap kullanıyorum.

Ya Bu İtirafı Kimseyle Paylaşmadım Hatda Kendim Bile Niye Böyleyim Diye Kendimle Bile Konuşmuyorum O Kadar İğrenç Bişey ki Kendimden Nefret Ediyorum Bazen..(Çok Merak Eden Varsa Cinsellikle Alakalı Ama Daha Bişi Demem)

Birde Cinselliğe Çok Açım Aslında Bu Normal'de İyi bir şey Ama Beni Çok Rahatsız Etmeye Başladı Daha Detaya Girmicem..
Bu Arada Yaş 18
Homoseksüel ilişki mi?

1599463148007.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,704
Üyeler
190,951
Son üye
dolvii3