DA Forum itiraf ediyor!

skyrim bitmiyor
yan görevler sınırsız
dark brotherhood da para kasmak için gece ana dan sürekli görev isteyebiliyorsun
ama ana görevler kısa hemen bitiyor
dawnguard ve dragonborn dlc leri de çok güzel ama artık satılmıyor steam de satıldığı zamanlarda alıp oynamıştım
Post automatically merged:

3 mü
3 az
3 kere bitirmek çok az
Special edition alırsanız dlc lerle birlikte geliyor diye biliyorum hocam. Yan görevler bitmiyor biliyorum ama oyunun bütün büyük hikaye zincirlerini bitirmiştim.

Etrafımdaki herkes beni masum sanıyor. İçimde kopan fırtınaları ve bildiğim şeyleri öğrenseler hepsi bir 3 adım geri çekilir :) Bende masum taklidi yapıyorum maalesef bazen kendim olamıyorum.

profil remi mi kendim çizmedim

İtiraf ediyorum küçüklüğümden beri hiçbir şampuanı kullanmadım ve yerli olmayan hiçbir yiyeceği tüketmedim

İtiraf ediyorum küçüklüğümden beri hiçbir şampuanı kullanmadım ve yerli olmayan hiçbir yiyeceği tüketmedim
Nasıl ya? Şampuansız mı yıkanıyorsun?

Aslında 11 yaşında değilim 😳

Son düzenleme:
Forumda davrandığım gibi davranamıyorum. Ufacık şeye sinirleniyorum ya da günlük hayatta çok küfür kullanıyorum. Bunları olabildiğince foruma yansıtmamaya çalışıyorum.

Rahat düşkünüyüm, kışın hava -10 derece de olsa canım ne giymek istiyorsa onu giyerim örnek Sweatshirt.
Saçım çok mu uzadı? Berbere 7 yıl gitmemişliğim var :ROFLMAO:

Nasıl ya? Şampuansız mı yıkanıyorsun?

Aslında 11 yaşında değilim 😳
Garip ama evet kimyasal olduğu için ve ithsl olduğu için hiçbir zaman kullanmadım kullanmam

Çok zaman geçmiş konunun açılmasından ama dershanede sevdiğim bir kız var, en yakın arkadaşımı seviyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,770
Üyeler
190,971
Son üye
ncstrew
Geri