Neler Yeni

DA-FORUM Mobil'de Aniden Karşınıza Çıkan Reklamları Kaldırdık!

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Değerli kardeşlerim mobil olarak forumumuzda gezerken otomatik olarak alttan, üstten ve aniden karşınıza çıkan reklamları daha rahat bir forum gezintisi yapabilmeniz için kaldırdık. Bu durum bizi maddi olarak zora sokmadığı sürece diretip bu reklamları size göstermeyeceğim. Özellikle web site / forum yönetmek uzman bir kadro ve forum oluşturduğunuz zaman epey bir masraflı hale geliyor ama inanıyorum ki forumumuz için şuan çektiğimiz sıkıntılardan sonra DA-Forum çok çok daha iyi yerlerde olacak.

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,165
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Mobilciler bunu beğendi

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Emir
Değerli kardeşlerim mobil olarak forumumuzda gezerken otomatik olarak alttan, üstten ve aniden karşınıza çıkan reklamları daha rahat bir forum gezintisi yapabilmeniz için kaldırdık. Bu durum bizi maddi olarak zora sokmadığı sürece diretip bu reklamları size göstermeyeceğim. Özellikle web site / forum yönetmek uzman bir kadro ve forum oluşturduğunuz aman epey bir masraflı hale geliyor ama inanıyorum ki forumumuz için şuan çektiğimiz çilelerden sonra DA-Forum çok çok daha iyi yerlerde olacak.
Sağ olasın abi, reklamlar yüzünden kaç kere yazdıklarım silindi :(.

Arda54_TR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,347
İsim
Arda Barınır
Değerli kardeşlerim mobil olarak forumumuzda gezerken otomatik olarak alttan, üstten ve aniden karşınıza çıkan reklamları daha rahat bir forum gezintisi yapabilmeniz için kaldırdık. Bu durum bizi maddi olarak zora sokmadığı sürece diretip bu reklamları size göstermeyeceğim. Özellikle web site / forum yönetmek uzman bir kadro ve forum oluşturduğunuz aman epey bir masraflı hale geliyor ama inanıyorum ki forumumuz için şuan çektiğimiz çilelerden sonra DA-Forum çok çok daha iyi yerlerde olacak.
Abi hiç sıkıntı değil ya ben farketmiyodum bile yeter ki sen rahat ol

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Çok sağolun. Üstten fırlıyordu kapatıyordum tekrar açılıyordu. Kafayı yemek üzereydim. Sorunu Adblock'lu Opera kurarak çözmüştüm ancak artık Adblock'a gerek yok.

Son düzenleme:

Yavuz KAYIŞ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Yavuz KAYIŞ
Üstadım birde uygulama çıkartsan vallahi Chrome dan ciğerim soldu

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Üstadım birde uygulama çıkartsan vallahi Chrome dan ciğerim soldu
Tapatalk kullanabilirsiniz hocam. İyi bir uygulama çok masraflı olur. Donanım Arşivi'nin henüz bunu karşılayabilecek gücü olduğunu sanmıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,648
Üyeler
163,532
Son üye
rallikq
Top Bottom