Neler Yeni

DA-FORUM Mobil'de Aniden Karşınıza Çıkan Reklamları Kaldırdık!

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
instagram.com/aliakpoyraz

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Üstadım birde uygulama çıkartsan vallahi Chrome dan ciğerim soldu
Evet yapma planımız var ama bu 2020 yılında olmayacak açıkçası maddi olarak biraz zorluyor maddi olarak daha da açılmam beni biraz zora sokacaktır sakin ve sağlıklı ilerleme taraftarıyım.

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Evet yapma planımız var ama bu 2020 yılında olmayacak açıkçası maddi olarak biraz zorluyor maddi olarak daha da açılmam beni biraz zora sokacaktır sakin ve sağlıklı ilerleme taraftarıyım.
Hocam çıkacak olan uygulama bazı forumların uygulamaları gibi websitesini uygulama üzerinden açmak olmaz umarım. Sizlerden kaliteli bir uygulama bekliyoruz.💚

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
berkay sicimli
Değerli kardeşlerim mobil olarak forumumuzda gezerken otomatik olarak alttan, üstten ve aniden karşınıza çıkan reklamları daha rahat bir forum gezintisi yapabilmeniz için kaldırdık. Bu durum bizi maddi olarak zora sokmadığı sürece diretip bu reklamları size göstermeyeceğim. Özellikle web site / forum yönetmek uzman bir kadro ve forum oluşturduğunuz aman epey bir masraflı hale geliyor ama inanıyorum ki forumumuz için şuan çektiğimiz sıkıntılardan sonra DA-Forum çok çok daha iyi yerlerde olacak.
teşekürler abim adamsınız

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Hocam çıkacak olan uygulama bazı forumların uygulamaları gibi websitesini uygulama üzerinden açmak olmaz umarım. Sizlerden kaliteli bir uygulama bekliyoruz.💚
yok canım ona uygulama denmez :D

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
instagram.com/aliakpoyraz

Onu programlama bilmeyen bile 3 dkda yapar :D

Rammstein

80+ Silver
Sistemlerin gibi piyasanın en iyisisin abi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,652
Üyeler
163,532
Son üye
rallikq
Top Bottom