Da forum sayfasını açınca sonu .html olan bir dosya oto iniyor :( virüs mü?

Şimdi az önce yine aynı tür bir dosya indirilmek üzere soruldu:
Dosyayı ekle dediğimde eklenmiyor, resmi bu:
2025-04-21_23-14.png

Boş bir html dosyası:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Mehmet Yılmaz dosya ekleme kısmı çalışmıyor bende ama zaten dosyayı vs code ile açtım ve bomboş... resmini önceki mesajımda attım...?
Bu nedir sence?
2025-04-21_23-40.png

Son düzenleme:
Şimdi az önce yine aynı tür bir dosya indirilmek üzere soruldu:
Dosyayı ekle dediğimde eklenmiyor, resmi bu:
Alıntıyı görüntüle

Boş bir html dosyası:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Mehmet Yılmaz dosya ekleme kısmı çalışmıyor bende ama zaten dosyayı vs code ile açtım ve bomboş... resmini önceki mesajımda attım...?
Bu nedir sence?
Sen hariç böyle bir bildirim almadım hiç. Linux'la alakalı bir şey olabilir bilemiyorum.

Sen hariç böyle bir bildirim almadım hiç. Linux'la alakalı bir şey olabilir bilemiyorum.
Fakat ben sadece ama sadece da forum açınca böyle bir şey oluyor, öncesinde başka sitelere de baktım zaten anasayfam başka, ve ne zaman ki da forum açtım o zaman indi :( Ve bu ilk de değil, yazdığım gibi öncesindekileri silmiştim ama bunu silmedim, ve ilk defa vs code ile açtım bomboştu.

Bence sizin dikkate almanız gereken bir şeyler olabilir...

Fakat ben sadece ama sadece da forum açınca böyle bir şey oluyor, öncesinde başka sitelere de baktım zaten anasayfam başka, ve ne zaman ki da forum açtım o zaman indi :( Ve bu ilk de değil, yazdığım gibi öncesindekileri silmiştim ama bunu silmedim, ve ilk defa vs code ile açtım bomboştu.

Bence sizin dikkate almanız gereken bir şeyler olabilir...
Ayda milyonları görebilen/geçen bir trafik varken sadece 1 kişide olmasının başka mantıklı bir açıklaması olamaz maalesef.

Şöyle bir şey gördüm:

Alıntıyı görüntüle
Kaynak olarak moz-safe-about diyor ve arattığımda şöyle söyleşiler mevcut:

sanırım karışık bir durum var, ne olduğunu orda da tam açıklayamamışlar nedense...? Tam olarak ben de bilemiyorum doğrusu...
Reklamlardan dolayı bile olabilir. Linux ve özellikle bazı tarayıcılarla uyum sorunu vs çıkartıyordur belki.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,287
Üyeler
184,613
Son üye
feronias
Geri