FR13NDSLX
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 11,420
Eskiden öyleydi ama şimdi 15k ya yapılan sistemler çatır çatır 1 saatte bitiyor.O sistem için yüksek demedim herkezin ona bütçesi yetmeyebilir anlamında dedim
Eskiden öyleydi ama şimdi 15k ya yapılan sistemler çatır çatır 1 saatte bitiyor.O sistem için yüksek demedim herkezin ona bütçesi yetmeyebilir anlamında dedim
Foruma özel olayında Rank meselesi söylemi doğrumu ? Yoksa sadece forumun genelimi faydalanacakEskiden öyleydi ama şimdi 15k ya yapılan sistemler çatır çatır 1 saatte bitiyor.
Foruma özel diye bir şey yok herkese ürün açılıyor. Ne olur Md3 sistem gibi isim alırlar öyle elden teslim yapılır ama aşırı saçma bir olay şehir dışındakiler alamıyordu.Foruma özel olayında Rank meselesi söylemi doğrumu ? Yoksa sadece forumun genelimi faydalanacak
Hocam nasıl kasıyorsunuzBende kasmaya çalışıyorum da mesaj çok zor 14 e kadar silver olamam dimi
Hocam konulara cevap vererek mesaj yazarak mesela 500 mesajda bronze oluyosunHocam nasıl kasıyorsunuz
Anladım hocam sağolunHocam konulara cevap vererek mesaj yazarak mesela 500 mesajda bronze oluyosun
Öyle olursa daha iyi olur gibime geliyoSanırım 2 ayrı sistem çıkacak ben de tam anlamadım
Umarik forum da en çok aktif olan kişilere satılacak denmez. En büyük korkum bu şuan
Bir de hocam sistemin yt ye videosunu atıcak mı sizcebu kampanyanın foruma özel olmasından kasıt nedir ?
Anladım hocam sağolun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Öyle olursa daha iyi olur gibime geliyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bir de hocam sistemin yt ye videosunu atıcak mı sizce
500 bronz
2000 silver
5000 Gold
10.000 Platin
20.000 Titan
Buyrun hocam daha detaylı bilgi
Reaksiyon skoru artıyor galibaAladım hocam sağolun mesaj beğenince herhangi bir şey oluyor mu?
O ne işe yarıyor hocam bir bilginiz var mı?Reaksiyon skoru art
Reaksiyon skoru artıyor galiba
Bakalım göreceğizForuma özel diye bir şey yok herkese ürün açılıyor. Ne olur Md3 sistem gibi isim alırlar öyle elden teslim yapılır ama aşırı saçma bir olay şehir dışındakiler alamıyordu.
Tam bir bilgim yok galiba bikaçından duydum basen foruma özel sistemlerde onada bakıyolar galiba yanlışsam düzeltinO ne işe yarıyor hocam bir bilginiz var mı?
Ben kaç senedir üyeyim benden yeni olup da daha fazla yazan da oluyo. Ben girip genelde okuyorum cevap çok vermiyorum spam olmasın diye. E öyle olunca az oluyor puanKayıt tarihi ne alaka ?