DoğruAynen öyle sacmasapan mesaj mı dolduralım yani. Elimizden geldiğince yazıyoruz veya izliyoruz okuyoruz. Sadece mesaj olması sacma olur
Olur bu arada10k altı bi sistem baya iyi gider
Hikaye olarak paylaşmıştıforuma özel olacağı ne zaman söylendi
Katılıyorum sana bakalım nasıl olucak keşke bir açıklama gelsede herkes ona göre beklentiye girmese.Hocam, öyle olursa gerçekten çok saçma olur. Forum ilk açıldığından beri aktif olup ama mesaj kasmayan bir sürü insan var. Mesaj sayısıyla olacaksa bu iş o zaman adaletsizlik olur. Mesajla olacaksa herkes gereken mesaj sayısına ulaşmak için boş boş yazı yazıp forumu doldurur. Mesaj sayısı ile yapmak foruma zararlı. Şahsen kendimi kasıp günde 400-500 tane boş beleş mesaj atarım. Ne anlamı kalır o zaman foruma özel olmasının? Foruma özel yapılacaksa sadece yeni üye olan fırsatçılar engellenmeli. En az 6 ay önce kayıt olan alabilir vb. olmalı.
kanka tarihin yeni ama mesaj sayısı baya iyi1000 mesajım var keşke foruma daha önce katılsaymışım
Bence sistemi almak isteyenler için bir konu açılır oraya yazar herkes en yüksek mesaj ve en eski tarihden başlarlar gibime geliyor hocamkanka tarihin yeni ama mesaj sayısı baya iyi
anladım hocam teşkkürlerBence sistemi almak isteyenler için bir konu açılır oraya yazar herkes en yüksek mesaj ve en eski tarihden başlarlar gibime geliyor hocam
Hocam, öbür türlü yani 2000 mesaj üstü gibi yapılırsa binlerce kişi mağdur olur ama üye olma tarihine bakılarak yapılırsa çok daha az mağdur sayısı çıkar. Bunu engellemenin yolu yok.1 ay önce üye oldum sistemden habersiz bir şekilde ?
Fotosu var mıDoğru
Mesaj otomatik birleştirildi:
Olur bu arada
Hikaye olarak paylaşmıştı
Neyin knkFotosu var mı
fiyat ne kadar olur öyleŞöyle i5 12400F - 5600X ve 3060Ti gelse muazzam olur ya
Benim yazdığım sistemi 16-17’ye yapsalar harika olur. Normalde 19.500 civarı.fiyat ne kadar olur öyle
giriş orta denilmişti bence onlar olmaz