Ariseks
80+ Gold
Ve orda arkadaşlar ediniyor hem sosyal mesafede korunuyorKardeşimi parka götürmek yerine valorant açıyorum
Ve orda arkadaşlar ediniyor hem sosyal mesafede korunuyorKardeşimi parka götürmek yerine valorant açıyorum
Buna üzgün atmanız lazımOyun reklamlarının %90 ı sahtedir ve özellikle kızların soyunduğu oyunların gerçek olma ihtimlai yoktur her ne kadar devam etmek ister misin kısmında yes e tıklamaktan ekranı kırsanda kıyafetlerin gerisini çıkarmaz
Seni mi kıracağım ?Buna üzgün atmanız lazım
Türkçe minecraft indirme mi varmış hocam ayarlardan değişmiyor muKüçükken Türkçe Minecraft indirmeyi bilmediğim için İngilizce Minecraft oynadım uzun bi süre. Bir sürü kelime öğrendim sayesinde
Bilmiyorum.Türkçe minecraft indirme mi varmış hocam ayarlardan değişmiyor mu
knk artık mesaj kasma sakin ol biEğer bacağında mermi varsa hemen bıçakla çıkar bitti gitti.
far cry 3
h-hocam yoksa denediniz miOyun reklamlarının %90 ı sahtedir ve özellikle kızların soyunduğu oyunların gerçek olma ihtimlai yoktur her ne kadar devam etmek ister misin kısmında yes e tıklamaktan ekranı kırsanda kıyafetlerin gerisini çıkarmaz
Teşkrler bu arada ikimzde bronzuz çok ortak yanımız var muahSeni mi kıracağım ?
Minecraft hepsini birden öğretiyorFar Cry 4 gizliliği öğretti,
Tomb Raider direnmeyi öğretti,
Sea Of Thieves korsanlığı öğretti,
Dying Light parkuru öğretti,
Call Of Duty hiçbir zaman dostunu geride bırakmamayı öğretti,
CS taktiksel olmayı öğretti...
b-ben de buronzumTeşkrler bu arada ikimzde bronzuz çok ortak yanımız var muah
Telefonumun ekranının düşerek kırıldığını düşünenler yanılıyor...h-hocam yoksa denediniz mi