Neler Yeni

Da forum üyeleri sizce bu büyük vasıfa erebilir miyim?

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
Küçümseme göstermekle alakalı bir durum değil dostum bu benim söylediklerimi anlaman için hayatta belirli bir tecrüben olması gerekiyor en azından en az bir 5 yılın daha var diye düşünüyorum. Senin şu an koyduğun hedefler çoğumuzun küçükken "büyüyünce astronot olacağım" demesiyle aynı fakat devir değiştiği için bunlara dönüştü. Çocuklar artık daha realist olmaya başladı fakat yaşları gereği tam da olamıyorlar. Benim demek istediğim şey hedeflerini daha sabit tut bu kadar fazla dala yönelmeye çalışıp kendini daha bu yaştan psikolojik olarak yıpratma.
Hocam artık iyice saptırdınız ve büyükten baktığınızı kanıtladınız. Mesela bu kadar fazla dala yönelme diyorsunuz göktürkçe osmanlıca ingilizce aynı kategori. Bir de tam realist olamamamı söylemişsiniz a2 ingilizcem var biraz daha kelime haznem olsa b1 olacağım yani orta seviye. Günde 1 tane tarih/felsefe kitabı okuduğum zamanlar oluyor. kaldı ki osmanlıcayı da hemen hemen biliyorum ustası olmaya çalışacağım. Astronot örneği vermen gülünç Şu 5 yılın daha varı da kimseye söylemeyin büyük pişmanlık duyarlar. Üstelik psikolojik olarak yıpratma demen tam zıttı bunları yapmam yapacak olmam umutla sonuçlanan şey beni hayata bağlayan şey yoksa bunu rahatça yapabilirim günde sağlığına zararı olsada bir sürü kahve içer oyun oynarım. Tecrüben yoğu da eğer özelden konuşursak nasıl bir tecrübe olduğunu göstereyim çoğu konuda sizden bile tecrübem vardır. Neyse. İyi günler.

Rilroalpt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
734
İsim
Eren Emirhan Tuner
Instagram
eren.emirhan_tuner
Steam
rilro59
Twitter
rilroalpt
Discord
Ril/Eren#2440
Hocam artık iyice saptırdınız ve büyükten baktığınızı kanıtladınız. Mesela bu kadar fazla dala yönelme diyorsunuz göktürkçe osmanlıca ingilizce aynı kategori. Bir de tam realist olamamamı söylemişsiniz a2 ingilizcem var biraz daha kelime haznem olsa b1 olacağım yani orta seviye. Günde 1 tane tarih/felsefe kitabı okuduğum zamanlar oluyor. kaldı ki osmanlıcayı da hemen hemen biliyorum ustası olmaya çalışacağım. Astronot örneği vermen gülünç Şu 5 yılın daha varı da kimseye söylemeyin büyük pişmanlık duyarlar. Üstelik psikolojik olarak yıpratma demen tam zıttı bunları yapmam yapacak olmam umutla sonuçlanan şey beni hayata bağlayan şey yoksa bunu rahatça yapabilirim günde sağlığına zararı olsada bir sürü kahve içer oyun oynarım. Tecrüben yoğu da eğer özelden konuşursak nasıl bir tecrübe olduğunu göstereyim çoğu konuda sizden bile tecrübem vardır. Neyse. İyi günler.
Forumdaki çoğu insan ciddiye bile almamış bu konuyu, ben de öyle yapmak yerine hevesini kırmayıp yazayım düzgün bir dille anlatayım dedim. Ceza yediğim konuya da yazmışsın 14 yaşındadır falan diye bu kadar takma kafaya hayatın zorluklarıyla daha karşılaşmamış gibi gözüküyorsun tecrübeden kastım daha çok bu. Anan mıyım baban mıyım niye oturup sana hayatı anlatayım benim başından söylemek istediğim tek şey forumda mesaj kasmanın hiçbir işe yaramadığı ve çok gereksiz olduğu. İnsanlara bu kadar çok yardım etmek istiyorsan git gönüllü olarak huzurevlerinde çalış bu yaşında. 12 yaşında bir çocuğun forumda insanlara yardım edebilmesi evet çok güzel bir şey ama saçmalamışsın senin hevesini kırmamaya çalışıyorum ama üsteliyorsun. 19 yaşındayım Tekirdağ Çorlu YT Bilgisayar Teknik Servisi'nde çalışıyorum eğer çok merak ediyorsan buyur misafirim ol sana saatlerce anlatırım. Abi gözüyle bakmak ve yukarıdan bakmak arasındaki farkı belli ki yazıdan anlamıyorsun

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
2 senede Gold olan bem (1 yıl ban yedim saymıyorum)

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,325
İsim
Diyarhan
e- ee bu büyük vasıf dediğim şey okullar açılana kadar 5000 mesaj olabilir miyim? :D
forumda bu seviyeye yükselip biraz ara vereceğim o zamana kadar faydalı konular açacağım mesela dopamin detoksu sonuç gibi.
Seviyenin bir hükmü yok önceden rütbe ile pc almıştık şimdi sadece görüntü.

Adeletbakani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
559
İsim
kahvecirüstem
e- ee bu büyük vasıf dediğim şey okullar açılana kadar 5000 mesaj olabilir miyim? :D
forumda bu seviyeye yükselip biraz ara vereceğim o zamana kadar faydalı konular açacağım mesela dopamin detoksu sonuç gibi.
Çok gereksiz. Ayrıca 11 günde yapman imkansız o kadar konu açılmaz.

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
Forumdaki çoğu insan ciddiye bile almamış bu konuyu, ben de öyle yapmak yerine hevesini kırmayıp yazayım düzgün bir dille anlatayım dedim. Ceza yediğim konuya da yazmışsın 14 yaşındadır falan diye bu kadar takma kafaya hayatın zorluklarıyla daha karşılaşmamış gibi gözüküyorsun tecrübeden kastım daha çok bu. Anan mıyım baban mıyım niye oturup sana hayatı anlatayım benim başından söylemek istediğim tek şey forumda mesaj kasmanın hiçbir işe yaramadığı ve çok gereksiz olduğu. İnsanlara bu kadar çok yardım etmek istiyorsan git gönüllü olarak huzurevlerinde çalış bu yaşında. 12 yaşında bir çocuğun forumda insanlara yardım edebilmesi evet çok güzel bir şey ama saçmalamışsın senin hevesini kırmamaya çalışıyorum ama üsteliyorsun. 19 yaşındayım Tekirdağ Çorlu YT Bilgisayar Teknik Servisi'nde çalışıyorum eğer çok merak ediyorsan buyur misafirim ol sana saatlerce anlatırım. Abi gözüyle bakmak ve yukarıdan bakmak arasındaki farkı belli ki yazıdan anlamıyorsun
Klasik abi tavsiyesi iyiliğini düşünüyorum. Zaten evde k,tap yok bitirdim okul kütüphanesini kullanırım derslere başlarım o zamana kadar da mesaj kasıp tatile kadar ara vereyim dedim ne kadar kastın.
Çok gereksiz. Ayrıca 11 günde yapman imkansız o kadar konu açılmaz.
biliyorum zaten 4k mesaj kasamayacağımı. İroniye vurduğum konuyu niye o kadar ciddiye aldınız onu da tam anlamadım.

Rilroalpt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
734
İsim
Eren Emirhan Tuner
Instagram
eren.emirhan_tuner
Steam
rilro59
Twitter
rilroalpt
Discord
Ril/Eren#2440
Klasik abi tavsiyesi iyiliğini düşünüyorum. Zaten evde k,tap yok bitirdim okul kütüphanesini kullanırım derslere başlarım o zamana kadar da mesaj kasıp tatile kadar ara vereyim dedim ne kadar kastın.

biliyorum zaten 4k mesaj kasamayacağımı. İroniye vurduğum konuyu niye o kadar ciddiye aldınız onu da tam anlamadım.
İroni anlayışı da zamanla gelişen bir şeydir :)

FloxY | Arda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Ahmet Arda Kıyavman
Simulatör mu oynuyon olum pcyi 1 gün açık bırak olursun :D

The Batman

80+ Silver
5000 mesaj olsan ne kazanacaksın ki harcadıgın vakte deger mi +20000 olup çok boş beleş gezen tipler var

Bura.K

80+ Silver
Mesaj sayısı kasmaktan ziyade bilgi vermeye çalış. Benim gözümde 100 ise yarayan bilgi veren kişi, 3000 mesajı olandan daha değerlidir. Ki forumda konu dışı konular açıldığından okulların açılışına kadar zor yaparsın.

İçi boş kasa mı daha değerlidir dolu kasa mı?

Son düzenleme:

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
5000 mesaj olsan ne kazanacaksın ki harcadıgın vakte deger mi +20000 olup çok boş beleş gezen tipler var
Troll müsünüz ya o kadar açıkladım neden dediğimi ve azıcık konuyu okusaydın 5k mesaja gelmemin imkansız olduğunu söylediğimi görürsün. Üstelik enayi gibi kitap okudum çalışdım anlayacağınız dilden okul açılana kadar bi da forumda takılayım insanlara yardım edeyim dedim bütün hevesim bu konuyu daha okumayıp mesaj atanlar yüzünden kırıldı.
Mesaj sayısı kasnaktan ziyade bilgi vermeye çalış. Benim gözümde 100 ise yarayan bilgi veren kişi, 3000 mesajı olandan daha değerlidir. Ki forumda konu dışı konular açıldığından okulların açılışına kadar zor yaparsın.

İçi boş kasa mı daha değerlidir dolu kasa mı?
Zaten yararlı şeyler yazacaktım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,099
Üyeler
163,945
Son üye
osmanmedia
Top Bottom