Aybars Han
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,586
- İsim
- İsmi ismi.
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam artık iyice saptırdınız ve büyükten baktığınızı kanıtladınız. Mesela bu kadar fazla dala yönelme diyorsunuz göktürkçe osmanlıca ingilizce aynı kategori. Bir de tam realist olamamamı söylemişsiniz a2 ingilizcem var biraz daha kelime haznem olsa b1 olacağım yani orta seviye. Günde 1 tane tarih/felsefe kitabı okuduğum zamanlar oluyor. kaldı ki osmanlıcayı da hemen hemen biliyorum ustası olmaya çalışacağım. Astronot örneği vermen gülünç Şu 5 yılın daha varı da kimseye söylemeyin büyük pişmanlık duyarlar. Üstelik psikolojik olarak yıpratma demen tam zıttı bunları yapmam yapacak olmam umutla sonuçlanan şey beni hayata bağlayan şey yoksa bunu rahatça yapabilirim günde sağlığına zararı olsada bir sürü kahve içer oyun oynarım. Tecrüben yoğu da eğer özelden konuşursak nasıl bir tecrübe olduğunu göstereyim çoğu konuda sizden bile tecrübem vardır. Neyse. İyi günler.Küçümseme göstermekle alakalı bir durum değil dostum bu benim söylediklerimi anlaman için hayatta belirli bir tecrüben olması gerekiyor en azından en az bir 5 yılın daha var diye düşünüyorum. Senin şu an koyduğun hedefler çoğumuzun küçükken "büyüyünce astronot olacağım" demesiyle aynı fakat devir değiştiği için bunlara dönüştü. Çocuklar artık daha realist olmaya başladı fakat yaşları gereği tam da olamıyorlar. Benim demek istediğim şey hedeflerini daha sabit tut bu kadar fazla dala yönelmeye çalışıp kendini daha bu yaştan psikolojik olarak yıpratma.