Rankın kartal'mış bilmemene şaşırdım açıkçası. Güven faktörü çok rapor yiyenlerin, aynı rapor yiyenlerle aynı oyuna girmesi, yani güven faktörü seviyesi rakibini belirliyor. Dolayısıyla da güven faktörün düşükse, toxic, hile, troll gelme olasılığınız artıyor.Güven faktörü neye göre belli oluyo
valo oynamıyorum yani sonsuzSelam,
Valorant'da ki rankınız ne ve o elodan çıkamama sebebiniz nedir?
Edit : Aimim baya iyi her el +20 vurmama rağmen takımdaki kişiler oyunu trolleyip sabote ediyorlar, bu eloda o kadar toxic insan varki kafayı yersiniz... gümüş eloya cıktım ama sonra bunlar yüzünden düstüm sizlerin önünde bir söz veriyorum 2 haftaya gümüş 1 olucamAlıntıyı görüntüle
immo rankımSelam,
Valorant'da ki rankınız ne ve o elodan çıkamama sebebiniz nedir?
Edit : Aimim baya iyi her el +20 vurmama rağmen takımdaki kişiler oyunu trolleyip sabote ediyorlar, bu eloda o kadar toxic insan varki kafayı yersiniz... gümüş eloya cıktım ama sonra bunlar yüzünden düstüm sizlerin önünde bir söz veriyorum 2 haftaya gümüş 1 olucamAlıntıyı görüntüle
Aa ne tesadüf bende. Gel boostlayım seni abi koskoca da yöneticisi silver dedirtmem ben.Gümüş 2...
Ben boostlatmam, boostlarım.Aa ne tesadüf bende. Gel boostlayım seni abi koskoca da yöneticisi silver dedirtmem ben.