Pişmaniye
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Telefondan DA Forum kullanmak zor oluyor google falan. Bir uygulama çıkacak mı android e ? @Mehmet Yılmaz
uygulama olur mu bilmem ama anasayfana ekleyebilirsinTelefondan DA Forum kullanmak zor oluyor google falan. Bir uygulama çıkacak mı android e ? @Mehmet Yılmaz
Ana sayfaya ekleyebilirsin. Aynı uygulama gibi oluyorTelefondan DA Forum kullanmak zor oluyor google falan. Bir uygulama çıkacak mı android e ? @Mehmet Yılmaz
Şimdilik çıkmayacakTelefondan DA Forum kullanmak zor oluyor google falan. Bir uygulama çıkacak mı android e ? @Mehmet Yılmaz
@Sadeceogrenmekistiyorum diye bir arkadaşın konusu aklıma geldi de :kappa%@Kerem Mert tam olarak neye güldün acaba? Ben komik bir taraf göremiyorum
Şunu kullanın. Çoğu uygulama diye markete eklenen şeyden daha düzgün çalışıyor.şuan için bir uygulama yok ama bu şekilde uygulama şeklinde kullanabilirsiniz:
Alıntıyı görüntülegoıgledan siteye girdiktan sonra üç noktaya tıklıyorsun sonrasında kırmızı ile belirttiğim yere tıklıyorsun ve BUM forum artık bir uygulama
Mesaj otomatik birleştirildi:
şuan için bir uygulama yok ama şu şekilde uygulama şeklinde kullanabilirsiniz:
Alıntıyı görüntülegoıgledan siteye girdiktan sonra üç noktaya tıklıyorsun sonrasında kırmızı ile belirttiğim yere tıklıyorsun ve BUM forum artık bir uygulama
şuan için bir uygulama yok ama bu şekilde uygulama şeklinde kullanabilirsiniz:
Mesaj otomatik birleştirildi:
şuan için bir uygulama yok ama şu şekilde uygulama şeklinde kullanabilirsiniz:
Ben uygulama olarak kullaniyorumTelefondan DA Forum kullanmak zor oluyor google falan. Bir uygulama çıkacak mı android e ? @Mehmet Yılmaz