Neden ?Rap dinleyen insanların fikirleri geçersizdir.
Neden ?Rap dinleyen insanların fikirleri geçersizdir.
İndir bölümü nedir?
Mantıklı ama kendi sitesinden indirmek varken ne gereği var, onu da açıklar mısın?Yazılımlar
www.technopat.net
Turj kawga çıkar yineİşte bu kawga sebebi
feedback çok severim
Abi siz niye uğraşıyorsunuz ya. İndir bölümü koyun link olarak bunu atayın.İndir bölümü kısmındaki ısrarı çözemedim, sonuçta burası bir indirme sitesi değil. Programların devamlı günler sürümleri çıkmakta, bunların devamlı kontrol edilmesi zor. Müzik kısmına gelecek olursak onu daha geneli kapsayacak şekilde ekleyebiliriz.
İndir bölümü kısmındaki ısrarı çözemedim, sonuçta burası bir indirme sitesi değil. Programların devamlı günler sürümleri çıkmakta, bunların devamlı kontrol edilmesi zor. Müzik kısmına gelecek olursak onu daha geneli kapsayacak şekilde ekleyebiliriz.
Siteye ek bir kullanıcı trafiği sağlarız işte hocam fena mı?İndir bölümü kısmındaki ısrarı çözemedim, sonuçta burası bir indirme sitesi değil. Programların devamlı günler sürümleri çıkmakta, bunların devamlı kontrol edilmesi zor. Müzik kısmına gelecek olursak onu daha geneli kapsayacak şekilde ekleyebiliriz.
Kripto para bölümü getirin lütfen.İndir bölümü kısmındaki ısrarı çözemedim, sonuçta burası bir indirme sitesi değil. Programların devamlı günler sürümleri çıkmakta, bunların devamlı kontrol edilmesi zor. Müzik kısmına gelecek olursak onu daha geneli kapsayacak şekilde ekleyebiliriz.