Neler Yeni

DA FORUM'da Şikayetçi Olduğunuz Durumlar Nelerdir?

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,694
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Ayrıca yeni üyelere belli rütbelerde isteyen kişilerin göz kulak olması. Ciddiyim, mesela o bir konu veya mesaj yazdığında bakıcıya bildirim gitsin. Ama yeni üyenin bunun kim olduğunu anlamasın. Ve o bakıcının yeni üye ile ilgili raporları diğerlerine göre daha hızlı gitsin moderatörlere.

Emre Avara

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Siyasi hakkında konu açanlar ve üyenin profil mesajına siyasi hakkında konuşmalar yasaklanabilir bu forum ortalama 15 yaşındaki genç insanların eğlenerek vakit geçirdiği bir forum siyaset olunca kavgada oluyor ve git gide uzuyor

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,526
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
konu içeriği ile tamamen alakasız mesajlara yeni düzen getirilmesi bunun hakkında durum da atmıştım ama mehmet abi soruna odaklanmak yerine bana odaklanmıştı ve elde tutulur bir sebep de yoktu ortada gayet haklı bir konuşma yaptığımı düşündüğümden yine yazıyorum.
durumumu aşağıya spoiler olarak atıyorum.
(spoilerda demek istediğim şey crack değil sadece konuyu görünce ondan varsayımda bulundum.)
Konu içeriğine yardımı olmayan alakasız mesajlar ne zaman UYARI SEBEBİ olacak ?

adam crack indirmiş yardım istiyor davarın biri gelmiş ORJİNAL AL diyor.
böyle alakasız bir çok mesaja rastlıyorum elimden geldiğince raporlamaya çalışıyorum da sanırım uyarı sebebi değil çünkü öylesi raporladığım mesajlara uyarı verildiğini daha önce görmedim.
ki şu an raporlayıp unuttuklarım da var onları saymıyorum.

olay tek crack de değil yani adamın sistemde sorunu oluyor ne yaparım diyor diğeri gelmiş "bende de aynı sorun var naptın hallettin mi"
ALLAH GÖZ VERMİŞ BAK KONUYA OKU demek ki adam çözüme halen ulaşamamış.

Bunlar gerçekten uyarı sebebi mi değil mi merak ediyorum forum kurallarında bu soruya tam bir karşılık bulamadım/göremedim.
Eğer uyarı sebebi değilse ben de yazayım hem iyi mesaj kasılır he ?
ek olarak konuyla alakasız mesajlar konuda mesaj kirliliğine yol açıp başka yere saptırıyor konu sahibinin işi zorlaşıyor bundan dolayı bu durum hakkında sağlam bir kural vs. gelse iyi olabilird.
ve bence en önemli 2. durum forumda belli vakit geçirmemiş veya belli bir ranka ulaşmamış kullanıcılar 2. el ilan vermesin bu en azından fake hesaplar ile dolandırılma ihtimalini düşürür
@Abdullah Hacıgül

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Şikayet değil fakat yeni bir rütbe eklenebilir.

OnTheRoonKilled

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
Paylaşmak İstemiyorum

Technopat gibi olmayalım, katı forum istemem ben. tek harf yanlış yazdınmı... PUUHH Ceza

Adam random atsa daha çok şey anlarız.

Sıkı olmasına gerek yok, sadece temel kurallara uyulsa yeter de artar burası için.

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,873
İsim
Okan Aslantaș
Baștan sona kadar okudum %70 civarı troll üyelerden șikayetçi bende dahil. En sonunda çok uyarı alırsa banlanıyor fakat bunun önüne geçilebilirse çok güzel olur

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,308
İsim
.
Maalesef görmeden adamın troll olup olmadığını anlamak o kadar kolay değil, sadece Multi tespiti hızlanmış olur, istenildiği gibi troll sayısından bir değişiklik olmaz.
Onay sistemi olmadan 2 dakikada trol hesap açılabiliyor. Eğer onay olursa adamın düzgün mail bulma, trol isim koyamama gibi gereklilikleri olacak ve kimisinde de fazlaca mail olmayacağı için yapmaz.
Mesela onay olmayınca böyle hesaplar açılabiliyor
asdafa.png

Son düzenleme:

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,694
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Siyasi hakkında konu açanlar ve üyenin profil mesajına siyasi hakkında konuşmalar yasaklanabilir bu forum ortalama 15 yaşındaki genç insanların eğlenerek vakit geçirdiği bir forum siyaset olunca kavgada oluyor ve git gide uzuyor
Özellikle sağ sol kavgası gibi olanlar. Geçenlerde biri lütfen XXX'ciler beni engellesin yazmış. Ne gerek var?

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Rapor çözümlemesi konusunda demem gereken bir şey var. Geçen gün ki konu kimse dinime arapça çığlık boş kağıt diyemez bu bir . Forumda laik sayılır kimsenin inanışına karışamayız . Fakat adam resmen benim dinime sövüyor fakat hala uyarı ban almıyor .

Top Bottom