Denizgezen
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Bu üsteliği kimse kaldıramaz . gold olan kendini bronzeden üstün görüyor bu kişi kaynaklıRutbe kalsın ancak üstelik yaratmasın
Bu üsteliği kimse kaldıramaz . gold olan kendini bronzeden üstün görüyor bu kişi kaynaklıRutbe kalsın ancak üstelik yaratmasın
Aynen katılıyorum ama bi şekilde yapsınlarBu üsteliği kimse kaldıramaz . gold olan kendini bronzeden üstün görüyor bu kişi kaynaklı
Adam random atsa daha çok şey anlarız.Technopat gibi olmayalım, katı forum istemem ben. tek harf yanlış yazdınmı... PUUHH Ceza
Onay sistemi olmadan 2 dakikada trol hesap açılabiliyor. Eğer onay olursa adamın düzgün mail bulma, trol isim koyamama gibi gereklilikleri olacak ve kimisinde de fazlaca mail olmayacağı için yapmaz.Maalesef görmeden adamın troll olup olmadığını anlamak o kadar kolay değil, sadece Multi tespiti hızlanmış olur, istenildiği gibi troll sayısından bir değişiklik olmaz.
Özellikle sağ sol kavgası gibi olanlar. Geçenlerde biri lütfen XXX'ciler beni engellesin yazmış. Ne gerek var?Siyasi hakkında konu açanlar ve üyenin profil mesajına siyasi hakkında konuşmalar yasaklanabilir bu forum ortalama 15 yaşındaki genç insanların eğlenerek vakit geçirdiği bir forum siyaset olunca kavgada oluyor ve git gide uzuyor
15k da obsidyen rolü gelebilirŞikayet değil fakat yeni bir rütbe eklenebilir.