Neler Yeni

DA FORUM'da Şikayetçi Olduğunuz Durumlar Nelerdir?

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Ayriyetten forumda durmadan karşıma çıkan bir sorun var.Yeni üyeler konu yükseltmeyi bilmiyor ve aynı konuyu defalarca açıyor.Bu da konu kirliliğine yol açıyor.Buna bence kökten bir çözüm getirilmeli uyarı veriliyor ama bu hep devam eden bir şey.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
bro, kanka, hacı, reis gibi gereksiz samimiyet içeren yılışık hitaplar. tanımadığım birine diyebileceğim en samimi hitap "SEN"dir.

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
Onay sistemi olmadan 2 dakikada trol hesap açılabiliyor. Eğer onay olursa adamın düzgün mail bulma, trol isim koyamama gibi gereklilikleri olacak ve kimisinde mail olmayacağı için yapmaz.
Mesela onay olmayınca böyle hesaplar açılabiliyor
Alıntıyı görüntüle
Bunlar her zaman olan şeyler değil, troll maillerin %80 i bloke edilmiş halde zaten. Gold olan üyeler troll açıyor, trollü bu şekilde azaltsmazlar, konu onayı gerekiyor ve bu da daha önceden red edildi. O yüzden tekrar tekrar foruma öneri olarak söylemek istemedim.

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,260
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı
Çoklu hesaplar. Bunların engellenmesi lazım. Technopat Sosyal 'de böyleydi sanırsam. Yeni hesabı VPN ile açsan da yasaklanmış cihazdan/IP'den giriş yapıldığında hesap kapanıyordu. Yanlış hatırlamıyorsam.
Çoklu hesap zaten yasak.

SefaBaba

80+ Silver
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,032
İsim
Safa Uyğun
Ayriyetten forumda durmadan karşıma çıkan bir sorun var.Yeni üyeler konu yükseltmeyi bilmiyor ve aynı konuyu defalarca açıyor.Bu da konu kirliliğine yol açıyor.Buna bence kökten bir çözüm getirilmeli uyarı veriliyor ama bu hep devam eden bir şey.
yükslet butonu gözle görülebilir bir yere gelebilir (y)

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
bro, kanka, hacı, reis gibi gereksiz samimiyet içeren yılışık hitaplar. tanımadığım birine diyebileceğim en samimi hitap "SEN"dir.
Hocam kusura bakmayın bunu bende yazıyorum arada . Fakat her zaman hocam demek sıkıyor . Siz biz yerine sen ben daha samimi bu yüzden olabilir . Olduysa size karşı kusura bakmayın

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,045
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Çoklu konu uyarı sebebi zaten.
Gerekli uyarı veriliyor birden çok açılan konularda.

AdomSegat

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Adem oku
Katılıyorum çok doğru bazen bir konuda mesaj atıyorum direk kanka bro gibi konuşuyor

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Çoklu konu uyarı sebebi zaten.
Gerekli uyarı veriliyor birden çok açılan konularda.
Evet veriliyor ama yeni üyeler aynı şeyi yapmaya devam ediyor.Daha net bir çözüm olamaz mı?

Top Bottom