Thomas Angelo
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Niye ban yemesinler örümcekadam?Trollerin ban yememesi
Niye ban yemesinler örümcekadam?Trollerin ban yememesi
Niye ban yemesinler örümcekadam?
Koyun kelimesinin çok boş muhabbeti döndü ben o anlamda kullanmadım internete yazarsan da çıkar zaten anlamı.Koyun demen hakarettir.
Koyun bazı fikirlere inana insanları belirten bir ifadedir ve aşşağılayıcıdır.
Yeterince konuşuluyor lütfen koyun kelimesini kullanmayalım daha düzgün bir kelime kullanılabilinilir.
Yok hocam o kelimenin anlamı malesef ucu açık o yüzden.Koyun kelimesinin çok boş muhabbeti döndü ben o anlamda kullanmadım internete yazarsan da çıkar zaten anlamı.
Alıntıyı görüntüle
O kadar yanlış anlayacak biri de siyaset yapmasın bir zahmetYok hocam o kelimenin anlamı malesef ucu açık o yüzden.
Yanlış anlaşılabilinilir.
Malum sağcılarımız için kullandığımız için en çok anlam kayıyor yoksa dostum o yüzden dedim.
Neyse dostum Bence koyun başlı başına garip bi kelime o anlamlarda .O kadar yanlış anlayacak biri de siyaset yapmasın bir zahmet
Orda bir fikre ya da ideolojiye koyun demedim tekrar okursan anlarsın zatenNeyse dostum Bence koyun başlı başına garip bi kelime o anlamlarda .
Ama karşıyım bir insana fikrnden ve ideolojisinden dolayo bi etiket yapıştırmak.
Neyse hocam iyi günler.
Sen değil dostum yanlış anladın.Orda bir fikre ya da ideolojiye koyun demedim tekrar okursan anlarsın zaten
Abdullah abi ben sık sık bu problemle karsilasiyorum "Robot degilim" dogrulamasi cok can sikici.Dostlarım forumumuz insan odaklı çalışan bir alt yapıya sahip olup yine olumlu olumsuz geri dönüşlere çok büyük hassasiyet gösteriyoruz. DA Forum'un daha da gelişip ilerlemesi için sizlerden forumda düzelmesini istediğiniz noktaları eleştirmenizi dile getirmenizi istiyorum. Ama lütfen gerçekten de altı dolu ciddi noktalara değinen eleştiriler görmek istiyorum istiyorum ki biz de durmadan kendimizi doğru noktalarda geliştirelim.
Sana attığım reaksiyon var onun yerineDislike butonu gelmeli ama basan kişi neden dislike attığını yazmalı.