Neler Yeni

DA FORUM'da Şikayetçi Olduğunuz Durumlar Nelerdir?

ömerikaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Ömer Özhan Durgun
Biraz politik bir cevap olacak ama forumla ilgili bir sorunumuz yok ama gelmeyen yeni sistemle ilgili sorunumuz var :LOL::LOL:

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dostlarım forumumuz insan odaklı çalışan bir alt yapıya sahip olup yine olumlu olumsuz geri dönüşlere çok büyük hassasiyet gösteriyoruz. DA Forum'un daha da gelişip ilerlemesi için sizlerden forumda düzelmesini istediğiniz noktaları eleştirmenizi dile getirmenizi istiyorum. Ama lütfen gerçekten de altı dolu ciddi noktalara değinen eleştiriler görmek istiyorum istiyorum ki biz de durmadan kendimizi doğru noktalarda geliştirelim.
Banlanan hesaptan çıkış yapılamaması.
Kalanları üyelerin kendi sorunu genelde.​
Mesaj otomatik birleştirildi:

İnsanların sırf gıcıklığına her mesaja gereksiz üzgün ya da kızgın atması.
Üyelerin sorunu o. Banlama dışında çözüm yok ban da ağır olur.

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,308
İsim
.
Öyle bu arada
Yanlış bilgilendirme uyarısı bir süre sonra siliniyor.
1621594809148.png

İfade yasağı verilebilir

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,260
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı

Banlama dışında çözümü var, bak o mesaja bile sırf toxic üyeler kızgın atıyor. Ve bu üyeler forumu düzgün bir şekilde kullanmıyor. Uyarı verilebilir, ifade yasağı verilebilir mesela. Yerli yersiz mesajlara kızgın atanlara.

Polat Alemdar.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Abdullah abi foruma katıldığımdan bu yana dikkatimi çekiyor bzaen bir konu üzerinde gereksiz ve boş yorum yapılıyor mesela örnek vermek gerekirse geçen bir üyemiz konu açmış konu şu şekilde ''yeni aldığım ekran kartında ağır bir sigara kokusu var, nasıl temizlerim'' demiş altına gelen 5 yorumda ''İnternet kafede kullanılmış bir kartdır'' gibi bana göre gereksiz birkaç yorum.
Gereksiz dememin sebebi ise konuyu açan üyemiz bu koku yu nasıl gidereceğini bize soruyor, internet kafe kartı olduğunu zaten o da biliyordur %70 ihtimal çözümü üretmek yerine hatayı, sorunu söyleyip oyalamak bana saçma geliyor. :(

Son düzenleme:

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Dostlarım forumumuz insan odaklı çalışan bir alt yapıya sahip olup yine olumlu olumsuz geri dönüşlere çok büyük hassasiyet gösteriyoruz. DA Forum'un daha da gelişip ilerlemesi için sizlerden forumda düzelmesini istediğiniz noktaları eleştirmenizi dile getirmenizi istiyorum. Ama lütfen gerçekten de altı dolu ciddi noktalara değinen eleştiriler görmek istiyorum istiyorum ki biz de durmadan kendimizi doğru noktalarda geliştirelim.
Troll hesaplar ve troll konular kesinlikle!

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
Yanlış bilgilendirmenin belirli bir süresi var zaten gitmesi için
Küfür mesela sansürlü küfürlerden aldığımız uyarılar sabit kalıyor bir kaç tane uyarım var hepsi sansürlü küfürden
Biraz düşününce bence gitmemesi mantıklı geliyor çünkü şöyle düşün

Bu forumun belirli bir kuralları var kurallarda sana diyorsa eğer bunu yapma diye sen bunu 20 defa yapıp 20 defa uyarı yedikten sonra ban yersen artık forumda ki yöneticide derki sen zaten bu hatayı 20 defa yapmışsın akıllanmayacaksın senin uyarıların niye bir süre sonra siliniyor?

Benim bu bahsettiğim sadece küfür ve sansürlü küfür için söylediklerim diğer uyarılarda kalıcı uyarı var mı bilmiyorum.
Ben daha süreli uyarı görmedim... yanlış bilgi de dahil. Uyarı puanı yerine uyarıyı aldığı anda o anki uyarı sayısına göre belirli bir süre cezalı rolünde de olunabilir yani puan sistemi olmayan şekilde. O sisteme geçilmese bile en azından en ufak uyarıda bile 1 ay falan süresi olsa yine iyi. Forumda "XPG" dediği için 5 uyarı puanı alan veya "DA sistemin içinden geçiyor." gibi bir şey dedikten sonra perma yiyen üye gibi şeyler de var. Atıyorum 10 yıl önce forumda ban yemesini çok umursamayan ve yaptığı şeylerden iyice puan kasmış troll biri, ilerde forumu takıp 1 puanlık ufak bir uyarı alıp 48 miydi yoksa 24 müydü uzun süreli ban yiyordu hatırlamıyorum neyse o puana tamamlayıp banlanan üye gibi olaylar da olabilir. Buradan eski bazı forumlarda birkaç yıl önce aynı böyle davranıp mod bile olan üyeler var xd

Atletli

80+
Dün bir konu paylaşmıştım 2 soru vardı bi tanesi tahmin idi o kunya bir kişi şöyle bir şey attı onun uyarılıp uyarılmadığını öğrenmek istiyorum

Ekler

• Donanım Arşivi şikayet.PNG
    Donanım Arşivi şikayet.PNG
    21.3 KB · Hit: 50

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
Ben daha süreli uyarı görmedim... yanlış bilgi de dahil. Uyarı puanı yerine uyarıyı aldığı anda o anki uyarı sayısına göre belirli bir süre cezalı rolünde de olunabilir yani puan sistemi olmayan şekilde. O sisteme geçilmese bile en azından en ufak uyarıda bile 1 ay falan süresi olsa yine iyi. Forumda "XPG" dediği için 5 uyarı puanı alan veya "DA sistemin içinden geçiyor." gibi bir şey dedikten sonra perma yiyen üye gibi şeyler de var. Atıyorum 10 yıl önce forumda ban yemesini çok umursamayan ve yaptığı şeylerden iyice puan kasmış troll biri, ilerde forumu takıp 1 puanlık ufak bir uyarı alıp 48 miydi yoksa 24 müydü uzun süreli ban yiyordu hatırlamıyorum neyse o puana tamamlayıp banlanan üye gibi olaylar da olabilir. Buradan eski bazı forumlarda birkaç yıl önce aynı böyle davranıp mod bile olan üyeler var xd
1621611101690.png

Kendi uyarılarımda dediğim gibi uygunsuz dil hariç bütün uyarılar siliniyor
Benim demek istediğim altında da belirtmiştim sadece küfür uyarısı için geçerliydi sen söylediğin konuda haklısın

Alıntıyı görüntüle

İfade yasağı verilebilir
1621611162501.png

Gördüğün gibi yanlış 2 tane bilgilendirmem bulunuyor ikisinde de silinmiş tek küfürler silinmemiş

• Beğen
Reaksiyonlar: cici

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,820
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Uyarılar duruma göre süreli ya da süresiz olabilir. Hatta uyarı puanı almadan uyarı bile alabilirsiniz. Dediğim gibi bizde insiyatif önemlidir.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
Uyarılar duruma göre süreli ya da süresiz olabilir. Hatta uyarı puanı almadan uyarı bile alabilirsiniz. Dediğim gibi bizde insiyatif önemlidir.
Mehmet abi benim şikayetçi değilde gördüğüm bir olayla ilgili bir kural yoksa getirilmesi tarafındayım
Mesela nickini hatırlamadığım biri yanlış bilgilendirdiği için tersledim terslemek dediğim yanlış bilgilendirme yaptığını belirttim
Kimse artık girmiş profilime son etkinliklerime girip bütün yazdığım mesajların hepsine profilimde ki yazdığım mesajlara hepsine kızgın atıyor sana bunu yazdığım zaman bununla ilgili bir şey yapamam demiştin ama bir süre sonra gidip kendin uyarmıştın

Kızgın spamlemenin şöyle bir zararı oluyor genelde biz kızgını yanlış bilgilendiren birine atıyoruz şimdi bu kişi benim gidip bütün mesajlarıma kızgın atınca insanlar doğru bilgilendirmeme rağmen gidip diyecek ki bu kişi kızgın atmış demek ki bu arkadaş yanlış bilgilendiriyor hal bu ki öyle bir şey yok bir de bunun gereksiz bildirim yaratması da var

Top Bottom